Κατηγορίες
Super League 1

Αν ο Φοντανιέ κλείσει στην ΑΕΚ, θα είναι ο πέμπτος Γάλλος σε ελληνικό πάγκο!

13332808_1003862849703332_2696089746241917430_n

Ο Φιλίπ Μοντανιέ θα είναι μόλις ο πέμπτος Γάλλος που θα καθίσει σε πάγκο ελληνικής ομάδας στη μεγάλη κατηγορία και μόλις ο δεύτερος στα χρόνια της Σούπερ Λιγκ.

Ο πρώτος που ήλθε έφυγε αήττητος, ο τελευταίος χωρίς νίκη! Να τους θυμηθούμε με το φωτογραφικό φακό του intime.gr και το αρχείο του soccerbase.gr.

Ανρί Μισέλ
Βάζοντας τον πήχη ψηλά, ο Κοντομηνάς το καλοκαίρι του 2001 προσλαμβάνει στον Άρη τον φημισμένο Ανρί Μισέλ, που όμως είχε εμπειρία από Εθνικές ομάδες. Ωστόσο λίγς μέρες μετά η ομάδα μεταβιβάζεται στον Γιάννη Ζαχουδάνη και τις 25 Οκτωβρίου αποχωρεί λόγω των σχέσεών του με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τάκη Ανδριά, μετά από τέσσερα μόλις παιχνίδια πρωταθλήματος με μια νίκη και τρεις ισοπαλίες. Αήττητος!

Ρισάρ Ταρντί
Με τη φυγή του Ανρί αναλαμβάνει ο βοηθός του Ρισάρ Ταρντί, σαν υπηρεσιακός αρχικά, μήπως και μεταπειστεί ο Ανρί. Ο Ταρντί θα μείνει από τις 26 Οκτωβρίου μέχρι τις 7 Φεβρουαρίου όταν και απολύθηκε, μετά από εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-2, αφού μόλις μια εβδομάδα πριν έχει κάνει το απίστευτο διπλό με το γκολ του Τζμπαρί και την εκπληκτική εμφάνιση Κατεργιαννάκη επί του Ολυμπιακού. Σε 10 παιχνίδια ο Ταρντί έκανε τέσσερις νίκες και τέσσερις ήττες και αντικαταστάθηκε από τον Μπερντ Κράους.

Ζαν Μισέλ Καβαλί
Ανέλαβε τον Ιωνικό το καλοκαίρι του 2002, έχοντας και πέντε Γάλλους παίκτες στο ρόστερ. Έκανε μόλις δύο νίκες σε ένδεκα παιχνίδια και μετά από εντός έδρας ήττα με την Προοδευτική με γκολ του Γιάννη Προβίδα όλα τελείωσαν. Αν και τα άκουγε από τους οπαδούς του Ιωνικού, είπε μετά το ματς: “Εγώ δεν είμαι… Ιησούς Χριστός για να τα κάνω όλα. Η ομάδα δεν μπορεί να βάλει γκολ. Ο κόσμος έχει δίκιο που βρίζει”. Απολύθηκε για να αντικατασταθεί από τον Γιάτσεκ Γκμοχ.

Αλμπέρ Καρτιέ
Ανέλαβε τον Πανθρακικό στις 31 Αυγούστου 2009, μετά την σύντομη παρουσία του Ντουμιτρέσκου στην Κομοτηνή. Σε δεκαπέντε αγώνες έκανε μόλις δύο ισοπαλίες και έφυγε χωρίς νίκη στις 12 Ιανουαρίου 2010. Ο Παύλος Δερμιτζάκης που τον αντικατέστησε δεν απέφυγε τον υποβιβασμό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected