Κατηγορίες
Super League 1

Ο προγραμματισμός των δανεικών σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

koulouris-goalΟ ΠΑΟΚ έχει πολλούς δανεικούς ποδοσφαιριστές σε διάφορες ομάδες, αλλά μόνον οι Γιαννούλης και Κουλούρης είναι σχεδόν σίγουροι για την επιστροφή τους στην Τούμπα. Αντιστρόφως ανάλογη η εικόνα στην ΑΕΚ

Όσον αφορά τον “δικέφαλο” του Βορρά, ο Δημήτρης Γιαννούλης, αριστερό μπακ – χαφ, έκανε μια πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Βέροιας. Ο Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε σε 26 παιχνίδια της «βασίλισσας του Βορρά», και με την απόδοσή του έπεισε τους ανθρώπους στον ΠΑΟΚ, ότι ήρθε η ώρα της επιστροφής για να είναι ένα αξιόπιστο «μπακ απ» του Μάριν Λέοβατς.

Πέρσι ο Ιγκόρ Τούντορ δεν τον εμπιστεύτηκε, ούτε ο Άρνεσεν, αλλά ο ένας χρόνος στην Κύπρο και στην Ανόρθωση έκανε καλό στον Ευθύμη Κουλούρη (φωτ), με εξαίρεση έναν τραυματισμό που τον άφησε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης.

Ο νεαρός επιθετικός σύμφωνα με τη gazzetta.gr, επιστρέφει στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, μετά τα 21 παιχνίδια και τα 6 γκολ, που πέτυχε με την Ανόρθωση.

Οι υπόλοιποι νεαροί ποδοσφαιριστές, λογικά θα παραμείνουν στη λίστα των δανεικών, χωρίς να υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση μέχρι σήμερα

4c253758178e8fb0a336c646a5cd57a1_98089

Η ΑΕΚ την σεζόν που μόλις τελείωσε είχε δώσει τρεις παίκτες ως δανεικούς τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο και όπως φαίνεται κανείς δεν θα επιστρέψει στην Ένωση.

Ο Δημήτρης Ανάκογλου αγωνίστηκε στη Βέροια, ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος (φωτ) στην Κέρκυρα και ο Αμπλάιγ Φαγέ στα Τρίκαλα.

Δύσκολα οι τρεις παίκτες θα βρουν θέση στο ρόστερ για τη νέα σεζόν και το πιθανότερο είναι να ξανά δοθούν δανεικοί με τον Ανάκογλου να παίζει και το σενάριο της πώλησης μιας και το συμβόλαιο του λήγει το 2017.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P