Κατηγορίες
Basket

Εύκολη νίκη για τις “Μορφές” στο παιχνίδι της Πέμπτης 2/6

μπασκετΜε την αναμέτρηση “Μορφές – Γνωστοί και Φίλοι” συνεχίστηκε την Πέμπτη 2/6, στο ανοιχτό γήπεδο της Εληάς, στα πλαίσια του τουρνουά μπάσκετ “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016.

Η ομάδα του Τριγώνη απέσπασαν τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους, που είχε κορυφαίο τον Ιωσηφίδη ο οποίος πέτυχε πέντε τρίποντα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για το τουρνουά.

Εξαιρετικός και Ορφανίδης, που πήρε την σκυτάλη στο δεύτερο ημίχρονο και σκόραρε ακατάπαυστα, ενώ,οι Σκουμπόπουλος και Χατζηκυριακίδης βοήθησαν με τα πολλά ριμπάουντ και κλεψίματα.

Για τους “Γνωστοί και Φίλοι” ήταν το τελευταίο παιχνίδι στο τουρνουά, έχοντας απολογισμό μία νίκη σε έξι παιχνίδια, στην παρθενική τους συμμετοχή. Με όπλο την καλή παρέα, το ήθος και το πάθος για ένα ακόμα παιχνίδι πάλεψαν μέχρι τέλους. Στο χθεσινό παιχνίδι, οι πολλές απουσίες ήταν ανασταλτικός παράγοντας για να ζητήσουν κάτι καλύτερο, παρά το γεγονός πως οι Μπιζέτας και Φουτζιτζής είχαν εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας.

Μορφές – Γνωστοί κ Φίλοι 72-44

ΜΟΡΦΕΣ: Τριγώνης 8, Τσιγάρας 6, Μαυρόπουλος, Τζιουμάκης 4, Σκουμπόπουλος 8, Ιωσηφίδης 23(5), Τσιούντας 2, Ορφανίδης 15, Χατζηκυριακίδης 6.

ΓΝΩΣΤΟΙ και ΦΙΛΟΙ: Κυριακίδης 2, Εκμεκτσόγλου, Πολυμένης 7, Κυβεντίδης 5, Αλεξίου, Μπιζέτας 14, Τούσας 4, Φουτσιτζ΄σς 12.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected