Αθλήματα

Η Ντενίζ Δημάκη ανέλαβε τις Ακαδημίες του ΑΣ Red Star

dimaki.gelis.0Η Ντενίζ Δημάκη αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία, των Ακαδημιών του ΑΣ Red Star, ταράζοντας τα νερά του Ελληνικού τριάθλου. Μια κίνηση που αναμένεται να δώσει νέα ώθηση στον σύλλογο που πρωταγωνιστεί στις μικρές ηλικίες.

«Είναι εξαιρετική η χαρά και η τιμή που μπορούμε να ανακοινώσουμε την συνεργασία με τη Ντενίζ Δημάκη. Για όλους μας είναι μια πολύ σημαντική κίνηση που αλλάζει τα δεδομένα του συλλόγου. Η Ντενίζ είναι η κορυφαία Ελληνίδα τριαθλήτρια, με κυριαρχία τα τελευταία 13 χρόνια και αναμφίβολα μεγάλες στιγμές της η συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο, το 2008, αλλά και η 3η θέση που κατέκτησε, επίσης το 2008, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα διάθλου».

Λόγια του Άλεξ Γκέλη του υπεύθυνου του Αθλητικού Συλλόγου Red Star που δεν μπορεί να κρύψει την χαρά του για την συμφωνία και ο οποίος συνέχισε….

«Είναι μια κίνηση που την κάνουμε στα πλαίσια της καλύτερης προετοιμασίας της Ακαδημίας Τριάθλου της Red Star για το Βαλκανικό το 2017 και το Πανευρωπαϊκό το 2018. Πιστεύουμε ότι είναι μια κίνηση που θα αλλάξει επίπεδο στα παιδιά μας». 

Από την πλευρά της η Ντενίζ Δημάκη δήλωσε: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμή για μένα  η πρόταση των Red Star για ανάληψη της τεχνικής ευθύνης των ακαδημιών της ομάδας. Θεωρώ τεράστια Ευθύνη και Αξία την προπονητική σε αυτές τις ηλικίες. Βλέποντας κάθε φορά αυτά τα υπέροχα αθλητάκια να αγωνίζονται πάντα συγκινούμαι. Υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»

Η Ντενίζ είναι πιστοποιημένη προπονήτρια από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου και έχει εκπαιδευτεί δίπλα στους κορυφαίους ευρωπαίους προπονητές της ITU. Έχει πραγματικά τεράστια εμπειρία από διεθνείς αγώνες, ενώ η αγάπη της για τα παιδιά και η στόφα του πρωταθλητή, αποτελούν τα καλύτερα εχέγγυα για τους νεαρούς αθλητές και αθλήτριες του Red Star που την έχουν ως πρότυπο.

Η Ντενίζ θα έχει ως άμεσους συνεργάτες της τις Μαρία Ταμπάκη, (κολύμβηση), Ραφαηντίνα Πατρικέλλη (δρόμοι αντοχής), Μαρία Λυκομήτρου (διατροφολόγος).

Η συμμετοχή στο Βαλκανικό και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εξασφαλίζεται  με τη συμμετοχή της Red Star  στους αγώνες της Ε.Ο.ΤΡΙ η οποία είναι η μόνη αναγνωρισμένη Ελληνική Ομοσπονδία από την ITU (Παγκόσμια Ομοσπονδία Τριάθλου).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected