Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ανακοίνωση της Ακαδημίας Βέροιας για τα τμήματα Υποδομής

ακαδημια-βεροιας3Την Τετάρτη 8 Ιουνίου τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας αγωνίζονται στο Νηρέα Βέροιας.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:

Στάσεις και Γραφεία: 17.00’ π.μ.
Γήπεδο Νηρέα : 17.30’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 17.50’ π.μ.
Αναχώρηση από γήπεδα Νηρέα: 19.30’ μ.μ.

Το Σάββατο 11/6 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης της ποδοσφαιρικής χρονιάς 2015-2016. Όπως έχει καθιερωθεί πια, τη χρονιά θα αποχαιρετήσουμε με τον αγώνα «μεγάλοι εναντίον μικρών». Όλοι στο γήπεδο Γεωργιανών λοιπόν με τις φόρμες τους για να αποδείξουν τι αξίζουν! Για να καταλάβουμε όλοι στην πράξη ότι ο αγώνας δίνεται από τους αθλητές μέσα στο γήπεδο και όχι με υποδείξεις και φωνές…

Αναλυτικά το πρόγραμμα της τελετής λήξης:

16.45’ μ.μ. : Συγκέντρωση στο γήπεδο Γεωργιανών
17.15’ μ.μ.: Έναρξη αγώνων γονείς – παιδιά
18.00’ μ.μ.: Λήξη αγώνων
18.10’ μ.μ.: Έναρξη αγώνα: Σημερινό ερασιτεχνικό Ακαδημίας – Αθλητές που αγωνίστηκαν στην Ακαδημία κατά το παρελθόν
19.00’ μ.μ.: Λήξη αγώνα
19.15΄μ.μ.- 19.30’ μ.μ.: Απονομή αναμνηστικών, βραβεύσεις.

Το Σάββατο το λεωφορείο του Συλλόγου δεν θα κάνει τον κύκλο της πόλης. Οι αθλητές θα έρθουν και θα αναχωρήσουν από το γήπεδο, με τους γονείς τους.

Οι αθλητές του ερασιτεχνικού και παιδικού τμήματος καλούνται να επιστρέψουν τις στολές αγώνων και τις φόρμες στα γραφεία του Συλλόγου.

Τα γραφεία θα παραμείνουν ανοιχτά καθημερινά από τις 19.00’ έως τις 20.30΄μ.μ. μέχρι τις 18/6.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας συγχαίρει την ομάδα του ΦΑΣ Νάουσας για την άνοδό της στη Γ΄ Εθνική και της εύχεται ολόψυχα καλή πορεία.

Ο Πρόεδρος, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας ευχαριστούν τον Πέιο Φίλιππο για όλα όσα προσέφερε στο Σύλλογο τα 13 χρόνια παρουσίας του σε αυτόν. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του προσπάθεια, που θα μας βρίσκει πάντοτε συμπαραστάτες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected