Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η ανοιχτή συγκέντρωση για το μέλλον της Κοζάνης (photos)

DQewehlΤο απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία των φιλάθλων στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης η ανοιχτή συγκέντρωση των φιλάθλων για το μέλλον της Κοζάνης, αφού η ιστορική ομάδα για πρώτη φορά υποβιβάστηκε στα Τοπικά πρωταθλήματα.

Στην συγκέντρωση έδωσε το παρών αρκετός κόσμος, ανάμεσα στους οποίους και Παλαίμαχοι της Κοζάνης, με τον κύριο Κώστα Τσιώρα και τον Θοδωρή Γκούμα να είναι οι συντονιστές της συζήτησης, ανοίγοντας αυτή την συνάντηση.

Από την συζήτηση δυστυχώς έλειπε η διοίκηση της Κοζάνης και έτσι σίγουρα δεν άκουσε τις απόψεις που εκφράστηκαν από τον φίλαθλο κόσμο.

Τον λόγο αρχικά πήρε ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Κοζάνης, κύριος Καρασαββίδης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση της ομάδας, τονίζοντας πως πρέπει επιτέλους να αλλάξει σελίδα.

Επίσης εκτός από τους Παλαίμαχου, μίλησε και ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κοζάνης, κύριος Χρήστος Σάββας, παραθέτοντας την άποψή του για το θέμα, προτείνοντας μάλιστα και κάποιες λύσεις για το μέλλον της Κοζάνης.

5yZDYEhΕπίσης και άλλοι φίλαθλοι της ομάδας πήρανε το λόγο, αφού έγινε μια δημοκρατική συζήτηση, με τον καθένα να λέει την άποψή του.

Στην συνάντηση βέβαια υπήρξαν και στιγμές έντασης, με διάφορες αντιπαραθέσεις, με τα πνεύματα όμως να ηρεμούν και την συζήτηση να συνεχίζεται κανονικά.

Κοινός γνώμονας των περισσότερων, ήταν πως η τωρινή διοίκηση πρέπει να αποτελέσει παρελθόν και να ξεκινήσει κάτι νέο για την ομάδα. Έτσι οι πρόταση που έπεσε στο τραπέζι είναι να υπάρξει συνάντηση κάποιων εκπροσώπων από την συντονιστική επιτροπή της συγκέντρωσης, με τον τωρινό πρόεδρο της Κοζάνης, κύριο Αγάπιο Γαβρηιλίδη, ούτως ώστε να του παραθέσουν την πρότασή τους, ζητώντας την ομάδα και την απομάκρυνσή του από αυτή.

Αυτό φυσικά δεν καθίσταται εύκολο, αφού κανείς δεν γνωρίζει τις προθέσεις της τωρινής διοίκησης.

Πλέον θεωρείται άγνωστο τι θα γίνει την επόμενη μέρα, αλλά και ποιες θα είναι οι κινήσεις για το μέλλον της Κοζάνης. Σίγουρα όμως θα πρέπει να υπάρξει αντίδραση από τον πρόεδρο της Κοζάνη, να μιλήσει για όλα τα θέματα της ομάδας, να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα και στη συνέχεια να γίνει κάποια ακόμα συζήτηση για το μέλλον του σωματείου, όπου τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Α Τοπικό.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο top-sport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected