Basket

Δημοσίευμα ιστοσελίδας για μεταγραφή Σίνγκλετον στον ΠΑΟ!

image_677Το SDNA αποκαλύπτει το πρώτο μεταγραφικό χτύπημα του Παναθηναϊκού. Ο Κρις Σίνγκλετον της Λοκομοτίβ Κούμπαν κλείνει, εκτός απροόπτου, στο τριφύλλι!

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ολυμπιακό, έχασε το πρωτάθλημα, αλλά η ζωή προχωράει. Και σε αυτό το επίπεδο τα όποια συναισθήματα πρέπει να ξεπερνιούνται άμεσα: η επόμενη μέρα δεν μπορεί να περιμένει.

Οι “πράσινοι” κινήθηκαν σε αυτό το μήκος κύματος, από την στιγμή, που επήλθε αμέσως η συμφωνία με τον Αργύρη Πεδουλάκη, για συνέχιση της κοινής πορείας τους. Ο “Αρτζι” μάλιστα δεν χάνει καθόλου χρόνο, έχει σχεδιάσει το πλάνο του και το προχωράει.

Στο πλαίσιο αυτό είναι κοντά στο να υλοποιήσει την πρώτη του μεταγραφική σκέψη, που δεν είναι άλλη από αυτή, που έχουμε αναφέρει εδώ και μερικές μέρες και αφορά στον Κρις Σίνγκλετον.

Τον Αμερικάνο πάουερ-φόργουορντ, που βοήθησε πολύ, ώστε η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα να κάνει εντυπωσιακή πορεία και να φθάσει για πρώτη φορά στην ιστορία της σε φάιναλ-φορ Ευρωλίγκας.

Είναι γνωστό ότι ο Πεδουλάκης θέλει αθλητικούς παίκτες και δη ψηλούς και o 26χρονος, ύψους 2.06, Σίνγκλετον ανήκει και με το παραπάνω σε αυτή την κατηγορία. Συν τοις άλλοις έχει και ένα ακόμη προσόν, που τον κάνει πολύ ελκυστικό: το μακρινό σουτ.

Αυτή την περίοδο ο Αμερικάνος πάουερ-φόργουορντ έχει συμφωνήσει να παίξει με την κινέζικη Ανξούι, αλλά οι υποχρεώσεις του εκεί ολοκληρώνονται το αργότερο στις αρχές Αυγούστου. Οπότε αν επέλθει οριστική συμφωνία με τον Παναθηναϊκό, θα μπορεί εύκολα να είναι παρόντας από τις αρχές της προετοιμασίας.

Ο Σίνγκλετον είχε απασχολήσει τον Παναθηναϊκό και επί Ομπράντοβιτς, μόλις βγήκε από το κολέγιο (από το Φλόριντα Στέιτ). Τότε, που οι Κυπελλούχοι Ελλάδας είχαν βάλει στο στόχαστρό τους και τον Μαρκιφ Μόρις. Δεν ήρθε, όμως, ο Σίνγκλετον από τα μέρη μας, αλλά πήγε και έπαιξε στο ΝΒΑ και τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που τον είχαν επιλέξει στο ντραφτ.

Στο ΝΒΑ εμφανίστηκε 3 χρονιές σε 148 ματς πριν πάρει τον δρόμο για την Κίνα και τους Ντράγκονς. Το προηγούμενο καλοκαίρι ήρθε στην Ευρώπη και ακολούθησαν αυτά, που είδαμε με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Έπαιξε τέσσερις φορές κόντρα στον Παναθηναϊκό, κάνοντάς του ζημιά στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, εκεί, όπου είχε 16 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Βλέπει και Ντρέιπερ

Ο Ντιλέινι φεύγει, ο Ράντολφ επίσης, όπως και ο Σίνγκλετον, να δούμε με ποιους θα παίζει του χρόνου η Λοκομοτίβ Κουμπάν. Βλέπετε, φεύγει και ο επίσης εξαιρετικός φέτος, Ντοντάι Ντρέιπερ, ο οποίος και αυτός βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού.

Είναι παίκτης, που μπορεί να κάνει όλες τις δουλειές, να παίξει άμυνα, να βάλει μεγάλα σουτ, κάτι, που δεν θα μπορούσε να μην έχει περάσει από το μυαλό του Πεδουλάκη. Έχει ένα ακόμη προσόν ο 32χρονος Ντρέιπερ: έχει κροατικό διαβατήριο.

Βλέπετε, δεν είναι εύκολο σήμερα να βρεις σπουδαίους παίκτες με διαβατήριο. Ο Ντρέιπερ είναι από τις εξαιρέσεις. Η περίπτωσή του, πάντως, δεν είναι εύκολη, καθώς ενδιαφέρον έχουν εκφράσει και άλλες ομάδες, με επίσης μεγάλο “πορτοφόλι”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P