Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ο πρωτεργάτης της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας, παραμένει στο Κίτρος!

Stylos-fix-new

Ένας προπονητής που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του και που με το χαρακτήρα και το ήθος του, έχει κερδίσει το σεβασμό και την εκτίμηση όλων όσων έχει συνεργαστεί, παραμένει στην Πύδνα Κίτρους όπως ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο νεαρός τεχνικός, με το εξαιρετικό ρόστερ που διαθέτει, κατάφερε φέτος να πετύχει μια τεράστια επιτυχία για τα δεδομένα της ομάδας, που όντας νεοφώτιστη κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας, στον τελικό του Περιστερίου με αντίπαλο τον Ιάλυσο Ρόδου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοίκησης :

“Μετά την συνάντηση του ιδιοκτήτη της Πύδνας Κίτρους, Γιάννη Ντούμου με τον προπονητή Αποστόλη Στύλο, αποφασίστηκε ότι και για την νέα χρονιά προπονητής της ομάδας θα είναι και πάλι ο Αποστόλης Στύλος.

Οι δύο άνδρες αφού συζήτησαν τους στόχους της ομάδας για τη νέα χρονιά, παραδόθηκε από τον προπονητή εισηγητική έκθεση για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα καθώς επίσης και λίστα με αποδεσμεύσεις και μεταγραφές ποδοσφαιριστών για την νέα αγωνιστική περίοδο.

Την επόμενη εβδομάδα η επιτροπή μετεγγραφών της Πύδνας θα ανακοινώσει τους παίκτες που θα αποδεσμεύσει καθώς επίσης και το προπονητικό τιμ που θα πλαισιώσει τον προπονητή.”

*Το SportsUp εύχεται στον φίλο Απόστολο, καλή δύναμη τη νέα σεζόν και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected