Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει με τα “κιτρινόμαυρα” ο Μάκης Σπανός!

spanosDSCN8137

Η έλευση του Νίκου Αντωνά στον πάγκο του ΓΑΣ Κοπανού, φέρνει σταδιακά και τη διαμόρφωση του ρόστερ του ΓΑΣ Κοπανού για τη σεζόν 2015/2016.

Όπως ήταν φυσιολογικό, οι πρώτες συζητήσεις αφορούν τα “βαριά χαρτιά” της ομάδας και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες του SportsUp, έχει επέλθει η πρώτη συμφωνία ανανέωσης ποδοσφαιριστή.

Ο λόγος για τον Μάκη Σπανό, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες τον ΓΑΣ και με συνοπτικές διαδικασίες, θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν με τα “κιτρινόμαυρα”, τη δεύτερη κατά σειρά μετά την συμφωνία του το καλοκαίρι του 2015.

Μπορεί την προηγούμενη σεζόν να μην κατάφερε να επαναλάβει τις εξαιρετικές χρονιές παλαιότερα όσον αφορά το σκοράρισμα (6 γκολ) ωστόσο είχε περισσότερο δημιουργικό ρόλο στην ομάδα και βεβαίως δεν έχασε παιχνίδι στο πρωτάθλημα, έχοντας συνολικά 2241 λεπτά συμμετοχής.

Ο ίδιος μίλησε πριν λίγο στο SportsUp και αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα αλλά και τις άριστες σχέσεις που έχει δημιουργήσει στον σύλλογο αλλά και στην περιοχή.

Αναλυτικά :

“Δεν είναι και το πλέον εύκολο να μπορείς να απαρνηθεί ένας ποδοσφαιριστής το οικογενειακό κλίμα αλλά και τις άριστες σχέσεις που έχει δημιουργήσει με όλους τους ανθρώπους που περιβάλλουν την ομάδα. Η συμφωνία μας ήταν δεδομένη από τη στιγμή που άρχισε η συζήτηση και θεωρώ πως το πλάνο της διοίκησης, σε συνεργασία με τον νέο προπονητή, θα είναι τέτοιο που στο τέλος θα είμαστε χαρούμενοι που είμαστε μέλη του ΓΑΣ Κοπανού. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και εύχομαι σε όλους καλή ξεκούραση πρωταρχικά και στη συνέχεια μια καλή σεζόν, χωρίς τραυματισμούς και κακές στιγμές”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected
P