Οι βραβεύσεις των πρώτων σκόρερ των ερασιτεχνικών κατηγοριών της ΕΠΣ Ημαθίας (photos)

DSCN2692Όπως κάθε χρόνο, το SportsUp βραβεύει τους “μπόμπερ” των τριών πρώτων κατηγοριών της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στα πλαίσια του 3ου All Star Game, που διεξήχθη τη Δευτέρα 6/6 στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής, οι πρώτοι σκόρερς της Α1, των δύο ομίλων της Α2 και της Β Ερασιτεχνικής παρέλαβαν τα έπαθλα τους είτε οι ίδιοι είτε εκπρόσωποι τους καθώς απουσίαζαν για διάφορους λόγους.

Το έπαθλο για τον 1ο σκόρερ της Α1 Ερασιτεχνικής, Κώστα Έξαρχο (24 γκολ) παρέλαβε ο συμπαίκτης του στον ΑΣ Ειρηνούπολης, Βασίλης Γιαουτζής ο οποίος αγωνίστηκε στον αγώνα που ακολούθησε. Το βραβείο παρέδωσε ο μέχρι πρότινος προπονητής του Κεραυνού Επισκοπής, Χρήστος Μποζίνης.

DSCN2701 alexandriamou_sportsup0044

Ο πρώτος σκόρερ του 1ου ομίλου της Α2, Άγγελος Καραντουλαμάς της Δόξας Λιανοβεργίου, ο οποίος σημείωσε 22 γκολ τη φετινή σεζόν, παρέλαβε το βραβείο του από το μέλος της διοίκησης και πρώην προέδρου της ομάδας, Γιώργο Αγριόπουλο.

DSCN2699 alexandriamou_sportsup0048

Ο πρώτος σκόρερ του 2ου ομίλου της Α2, Μάριος Αργυρόπουλος της Ακαδημίας Βέροιας, ο οποίος σημείωσε 24 γκολ τη φετινή σεζόν, παρέλαβε το βραβείο του από τον Γενικό Αρχηγό του Κεραυνού Επισκοπής, Πασχάλη Λιθοξόπουλο.

DSCN2699 alexandriamou_sportsup0051

Ο πρώτος σκόρερ της Β Ερασιτεχνικής, Ισαάκ Ισαακίδης, ο οποίος σημείωσε 16 γκολ τη φετινή σεζόν, παρέλαβε το βραβείο του από το μέλος της διοίκησης του Κεραυνού Επισκοπής, Ιορδάνη Σκεντερίδη. Το έπαθλο παρέλαβε για τον απόντα λόγω σπουδών στην Αθήνα ποδοσφαιριστή ο πρόεδρος του Μακεδόνα Βέροιας, Θωμάς Παπαδόπουλος.

DSCN2706 alexandriamou_sportsup0055

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected