Γ Εθνική / Τοπικά

Ούτε ένας, ούτε δύο αλλά…15 θα δουν την πόρτα της εξόδου!

ταιρης-2Αδειάζει το ρόστερ του Απόλλωνα, καθώς 15 παίκτες αναμένεται να αποχωρήσουν.

Ολική ανανέωση στο ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν θα κάνει ο Απόλλων Σμύρνης, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, 15 παίκτες θα αποτελέσουν παρελθόν. Εδώ και καιρό, οι Χρήστος Πιπίνης, Γιάννης Λίτσης και Παναγιώτης Λαγός ήταν σε υποχρεωτική άδεια και τα συμβόλαιά τους δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Το ίδιο θα συμβεί και σε αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Σύμφωνα με το flnews.gr, πρόκειται για τους Δημήτρη Ταΐρη, Μανώλη Αποστολίδη, Άντονι Φατιόν, Χρήστο Τζιώρα, Στέλιο Κρητικό, Τζόναθαν Παρπέξ, Βαγγέλη Γκότοβο, Λάμπρο Πολίτη, Ρουσλάν Φομίν, Τάσο Ρουσάκη, Γιώργο Μπουντόπουλο και Νίκο Μπουτζίκο. Οι 12 παίκτες είτε δεν υπήρχε πρόθεση από τη διοίκηση να τους διατηρήσει στο ρόστερ, είτε δεν συμφώνησαν για νέο συμβόλαιο.

Ο Απόλλων Σμύρνης αναμένεται να ανανεωθεί ριζικά ενόψει της νέας σεζόν, με τους Παύλο Μυροφορίδη και Δημήτρη Σπανό να είναι οι υπεύθυνοι για τη στελέχωση ενός ρόστερ που θα εκπληρώσει τον στόχο της επιστροφής στη Super League. Από τη στιγμή, μάλιστα, που αποχωρούν δύο τερματοφύλακες είναι δεδομένο ότι θα γίνει κίνηση για την επιστροφή του Βαγγέλη Πίτκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected