Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζουν στη Ρόδο οι Γκόγκας και Δελαπόρτας!

thumb_640Δυναμικά συνεχίζει να κινείται η διοίκηση της Ρόδου στην κατεύθυνση της ταχύτερης δυνατής υλοποίησης του πλάνου που έχει εκπονηθεί ενόψει του επόμενου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σύμφωνα με το rodiaki.gr, στο πλαίσιο της προσπάθειάς τους να διατηρήσουν το βασικό κορμό της ομάδας που κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο, οι παράγοντες των «ελαφιών» συναντιούνται καθημερινά με ποδοσφαιριστές, καταγράφοντας τα πρώτα αποτελέσματα.

Καταρχήν, τη φανέλα της Ρόδου θα συνεχίσει να φοράει ο πολύπειρος επιθετικός Σάκης Γκόγκας, ο οποίος τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση και επικύρωσε τη συμφωνία του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πολύ καλά εξελίχθηκε το ραντεβού και με το Γιώργο Δελαπόρτα. Το «δέκα το καλό» των πρωταθλητών, που αποτέλεσε έναν από τους σημαντικότερους συντελεστές της επιτυχίας τους, φέρεται να ήρθε σε καταρχήν συμφωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου, για την επισημοποίηση της οποίας μένουν κάποιες τελευταίες τυπικές λεπτομέρειες.

Αν μη τι άλλο, η επιστροφή του Ανδρέα Χατζηλιόντα και η άμεση ανανέωση με παίκτες του βεληνεκούς του Σάκη Γκόγκα και του Γιώργου Δελαπόρτα, είναι ενδεικτική των προθέσεων της διοίκησης, ενώ μπορεί να ερμηνευτεί ως μήνυμα προς τους υπόλοιπους παίκτες που θα κληθούν τις επόμενες μέρες στο τραπέζι των συζητήσεων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected