Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Copa America (Δ ‘Ομιλος) Αργεντινή – Παναμάς 4-0

CkpEWnaUgAA7I6uΟ Λιονέλ Μέσι ξεκίνησε στον πάγκο και με χατ-τρικ μέσα σε μισή ώρα οδήγησε την Αργεντινή στο άνετο 5-0 επί του Παναμά και στην πρόκρισή της στα προημιτελικά του Copa America.

Καλύτερο ντεμπούτο στο Copa America Centenario δεν θα μπορούσε να περιμένει ο Λιονέλ Μέσι. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Παναμά και μέσα σε λιγότερο από μισή ώρα πέτυχε τρία γκολ, βοηθώντας έτσι την “αλμπισελέστε” να θριαμβεύσει με 5-0 και να εξασφαλίσει από την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων την πρόκριση στους “8” της διοργάνωσης.

Ο 28χρονος άσος σκόραρε στο 68′, 78′ και 87′, με τον Νικολάς Οταμέντι να είναι εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 7′ (με κεφαλιά) για την ομάδα του Χεράρδο Μαρτίνο και τον Σέρχιο Αγκουέρο να τον κλείνει στο 90′.

Συνθέσεις

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ (Μαρτίνο): Ρομέρο, Μερκάδο, Οταμέντι, Ρόχο, Φούνες Μόρι, Μαστσεράνο, Αουγκούστο Φερνάντες (61′ Μέσι), Ντι Μαρία (43′ Λαμέλα), Γκαϊτάν, Μπανέγκα, Ιγκουαΐν (76′ Αγκουέρο)

ΠΑΝΑΜΑΣ (Γκόμες): Πενέδο, Μπαλόι, Λουίς Ενρίκες, Ματσάδο, Μίλερ, Γκόμες, Κούπερ (76′ Αρόγιο), Κιντέρο, Γοδόι, Πέρες (75′ Τεχάδα), Πιμέντελ (20′ Καμάργκο)

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected