Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έτοιμη για την 3η μεταγραφή η Κέρκυρα!

014238Μια ανάσα από την απόκτηση του έμπειρου αριστερού μπακ βρίσκονται, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, οι Φαίακες. Έτοιμη να προχωρήσει στην τρίτη της μεταγραφή είναι η Κέρκυρα!

Η ομάδα του Ιονίου, μετά την απόκτηση του Ναζίμ, αλλά και την προφορική συμφωνία με τον Γεωργίου, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr βρίσκεται μια ανάσα και από την απόκτηση του Γιάννη Ζαραδούκα. Με την επιστροφή του Μιχάλη Γρηγορίου από την Λατινική Αμερική, ο σχεδιασμός της Κέρκυρας μπήκε μπροστά για τα καλά! Τις τελευταίες μέρες οι Φαίακες βρίσκονταν σε επαφές με τον Γιάννη Ζαραδούκα.

Ο 30χρονος αριστερός μπακ έχει μείνει ελεύθερος εδώ και καιρό από την Ξάνθη και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Όπως όλα δείχνουν αυτός θα είναι η Κέρκυρα. Η ομάδα του Ιονίου από το βράδυ του Σαββάτου βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον άλλοτε μπακ των Ολυμπιακού και Πλατανιά. Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του gazzetta.gr, δεν αποκλείεται ο ποδοσφαιριστής να δώσει τα χέρια με τους Επτανήσιους μέχρι την Τρίτη και να ανακοινωθεί

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected