Κατηγορίες
Διάφορα

Παπάς στην Κύπρο έριξε γροθιά στον κουμπάρο και οι συγγενείς κόντεψαν να τον λιντσάρουν!

AΘέμα συζήτησης στην Πάφο αποτελεί τις τελευταίες ώρες το πρωτοφανές περιστατικό που σημειώθηκε εν μέσω μυστηρίου γάμου νεαρού ζευγαριού.

Σύμφωνα με το ikypros.com, ο ιερέας που τελούσε το μυστήριο παράτησε το ευαγγέλιο και γρονθοκόπησε ένα από τους κουμπάρους και συγκεκριμένα τον αδελφό του γαμπρού, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, όταν την στιγμή που ο ιερέας έψαλε το «Ησαΐα χόρευε» ο κουμπάρος κτύπησε, σύμφωνα με το έθιμο που επικρατεί, τον γαμπρό στην πλάτη.

Αυτή η ενέργεια του αδελφού του γαμπρού, σύμφωνα με τους συγγενείς που παρακολουθούσαν το μυστήριο, εξόργισε τον ιερέα ο οποίος άφησε στην άκρη το ευαγγέλιο,  διέκοψε την λειτουργία και επιτέθηκε στον αδελφό του γαμπρού κτυπώντας τον στο πρόσωπο.

Στην θέα του αίματος από το στόμα του αδελφού του γαμπρού οι συγγενείς εξαγριώθηκαν και ο γάμος σχεδόν διαλύθηκε.

Με την παρέμβαση ψυχραιμότερων όμως ο ιερέας συνέχισε και ολοκλήρωσε το μυστήριο που τελέσθηκε σε εξωκλήσι της μητροπολιτικής περιφέρειας Πάφου και αμέσως μετά  εξαφανίστηκε.
Οι συγγενείς των νεόνυμφων είναι εξοργισμένοι και  προτίθενται να μεταφέρουν την διαμαρτυρία τους και στον μητροπολίτη Πάφου Γεώργιο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected