Κατηγορίες
Διάφορα

Euro…μανία και σήμερα στο “Cafe στο 90′”!

cafe sto 90

Εντυπωσιακή πραγματικά η παρουσία του φίλαθλου κόσμου στο “Cafe στο 90′” και σήμερα οι ποδοσφαιρόφιλοι έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρία πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια!

Έφτασε και η ώρα του 5ου ομίλου του Euro 2016 με τη «μάχη» να ξεκινάει σήμερα για Βέλγους και Ιταλούς, αλλά και για τον Ζλάταν και την παρέα του, ανάμεσα στην οποία βρίσκεται και ο Μάρκους Μπεργκ.

Αναμφίβολα το ματς της ημέρας και ίσως του τουρνουά μέχρι σήμερα είναι αυτό που θα διεξαχθεί στη Λυών, ανάμεσα σε Βέλγιο και Ιταλία στο οποίο θα λυθούν οι πρώτες απορίες για το που μπορεί να φτάσουν οι «κόκκινοι διάβολοι», αλλά και τι μπορεί να κάνει η «σκουάντρα ατζούρα» που είναι μια παραδοσιακή δύναμη.

Οι Βέλγοι, απέναντι σε μια παραδοσιακή ομάδα καλούνται να αποδείξουν τον τίτλο του φαβορί που κουβαλούν στη διοργάνωση, αφού διαθέτουν ένα σούπερ ρόστερ και αποτελούν την ανερχόμενη δύναμη – τουλάχιστον θεωρητικά – στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.
Από την άλλη οι Ιταλοί έχουν τη φανέλα, αλλά το ρόστερ τους δεν τρομάζει όσο ποιοτικό και αν είναι. Η «σκουάντρα ατζούρα» είναι μια ομάδα που δεν την ξεγράφεις ποτέ και που γνωρίζει τον τρόπο να φτάσει μακριά.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Βέλγοι δεν έχουν τον Κομπανί, ενώ η συμμετοχή του Αζάρ που έχει ένα μικρό πρόβλημα, θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Από την άλλη, ο Αντόνιο Κόντε θα έχει στη διάθεση του όλους τους ποδοσφαιριστές.

Πιθανές ενδεκάδες

Βέλγιο: Κουρτουά,Βερτόγκεν, Ντεναγιέρ, Βερμάελεν, Αλντερβάιρελντ, Ναϊνγκολάν, Βίλμοτς, Ντε Μπρόινε, Φελαϊνί, Αζάρ, Λουκάκου

Ιταλία: Μπουφόν, Μπαρζάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Καντρέβα, Φλορέντσι, Ρόσι, Μότα, Νταρμιάν, Πελέ, Έντερ

Λίγες ώρες νωρίτερα, στο Παρίσι, θα ανοίξει η αυλαία του ομίλου με την αναμέτρηση Ιρλανδία – Σουηδία. Οι Ιρλανδοί είναι ένας σκληροτράχηλος αντίπαλος, αλλά η παρέα του Ζλάταν είναι έμπειρη με την 6η συμμετοχή της σε τελική φάση.

Σίγουρα για τους Σουηδούς η νίκη είναι επιβεβλημένοι, αν θέλουν να έχουν ελπίδες σε έναν όμιλο που υπάρχουν δύο ξεκάθαρα φαβορί.

Στα αγωνιστικά, Ίσακσον και Έκνταλ είναι αμφίβολοι για τους Σουηδούς, ενώ οι Ιρλανδοί θα έχουν στη σύνθεση τους τον Γουόλτερς που δείχνει να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Πιθανές ενδεκάδες

Ιρλανδία: Ράντολφ, Κλαρκ, Κίογκ, Ο’ Σεϊ, Κόουλμαν, Γουίλαν, ΜακΚάρθι, Χέντρικ, Χούλαχαν, ΜακΓκίντι, Λονγκ

Σουηδία:Όλσεν (ή Ίσακσον), Όλσον, Γκράνκβιστ, Γιόχανσον, Λούστιγκ, Λεβίτσκι, Κάλστρομ, Λάρσον, Φόρσμπεργκ, Ιμπραΐμοβιτς, Μπεργκ

Η προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου αρχίζει το μεσημέρι για την Ισπανία (16:00). Η ομάδα του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε αναμετράται στην Τουλούζ με την Τσεχία θέλοντας να μπει με το δεξί στη διοργάνωση που κατέκτησε το 2008 και το 2012.

Οι Ίβηρες αναστατώθηκαν από το σκάνδαλο της οργάνωσης πάρτι με ιερόδουλες από τον Νταβίντ Ντε Χέα και είναι αμφίβολο αν ο γκολκίπερ της Μαν. Γιουνάιτεντ ή ο Ίκερ Κασίγιας θα είναι κάτω από τα δοκάρια. Από τους Τσέχους θα λείψει ο τιμωρημένος Σούτσι.

Η Ισπανία μετρά τρεις νίκες και μία ισοπαλία απέναντι στην Τσεχία, αν και κόντρα στην Τσεχοσλοβακία παλαιότερα είχε τέσσερις νίκες και επτά ήττες σε δώδεκα συναντήσεις.

Πιθανές συνθέσεις:

Ισπανία (Ντελ Μπόσκε): Ντε Χέα ή Κασίγιας, Πικέ, Ράμος, Άλμπα, Χουανφράν, Μπουσκέτς, Ινιέστα, Φάμπρεγκας, Σίλβα, Νολίτο, Μοράτα.

Τσεχία (Βρμπα): Τσεχ, Πούντιλ, Χούμπνικ, Κάντλετς, Σίβοκ, Ντάριντα, Παβέλκα, Σελασιέ, Ροσίτσκι, Πλασίλ, Νέτσιντ.

Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ (Πολωνία)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected