Κατηγορίες
Super League 1

Για μια ακόμη φορά “τούμπα” η περίπτωση Βελλίδη!

ΒΕΛΛΙΔΗΣΑνατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Μάρκου Βελλίδη, ο οποίος αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ.

Ο 29χρονος πορτιέρο είχε υπογράψει τον Γενάρη για έξι μήνες με οψιόν για δύο χρόνια στον Δικέφαλο, ωστόσο όλα έδειχναν το προηγούμενο διάστημα ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία του με τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με το sdna.gr, τα δεδομένα ωστόσο φαίνεται ότι άλλαξαν και στον ΠΑΟΚ πήραν την απόφαση να κρατήσουν τον Βελλίδη, ανανεώνοντας τη συνεργασία τους μαζί του, γεγονός ωστόσο που δεν σχετίζεται με τη δεδομένη αναζήτηση τερματοφύλακα.

Οι «ασπρόμαυροι» εξάλλου είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τον επαγγελματισμό του Βελλίδη, το δήλωσε άλλωστε δημόσια κι ο Ίβιτς στη συνέντευξη Τύπου της περασμένης Παρασκευής, λέγοντας πως: «Αναφορικά με τον Βελλίδη, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τη δουλειά του. Ξεκίνησε και έπαιξε από την πρώτη στιγμή και είναι μεγάλος επαγγελματίας, δουλεύει καθημερινά στο 100%, δεν έχω κανένα θέμα», ωστόσο πρόσθεσε κι ότι:

«… αλλά η απόφαση μας είναι να φέρουμε έναν τερματοφύλακα, που θα μπορεί να παλέψει για να είναι βασικός. Ψάχνουμε, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη και όπως είπε και ο πρόεδρος, μόλις γίνει η μεταγραφή θα το μάθετε».

Ετσι στον ΠΑΟΚ δεν ήθελαν να ρισκάρουν και προχωρούν στην ανανέωση του συμβολαίου του Βελλίδη, αλλά την ίδια στιγμή συνεχίζεται και η αναζήτηση ενός τερματοφύλακα που θα προορίζεται για βασικός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected