Κατηγορίες
Αθλήματα

Απίστευτη γκάφα της Ελληνικής Ομοσπονδίας με τον πρωταθλητή ΑμεΑ, Χρήστο Κουτούλια!

10628024_908989245784448_5993624230915236725_nΔυο μέρες μετά την κατάκτηση του χρυσού στο άλμα εις μήκος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ, ο Χρήστος Κουτούλιας ήταν έτοιμος να τρέξει και στα 100μ. όμως η Ομοσπονδία ξέχασε να τον δηλώσει.

Πέρασαν δυο μέρες από τη σπουδαία διάκριση του Χρήστου Κουτούλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου ΑμεΑ που διεξάγεται στο Γκροσέτο της Ιταλίας. Ο Έλληνας αθλητής κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, είδε την ελληνική σημαία να υψώνεται στον ουρανό και άκουσε τον εθνικό μας ύμνο στη σημαντικότερη επιτυχία της πορείας του, όμως η προσγείωση ήρθε πολύ γρήγορα και ήταν πολύ απότομη

Σύμφωνα με το sport24, ο αθλητής του Κώστα Βογιατζάκη ήθελε να τρέξει και στο αγώνισμα των 100μ., στο οποίο είχε καλές επιδόσεις και ελπίδες για άλλη μία διάκριση. Ο προπονητής του τον είχε δηλώσει κανονικά, όμως λίγη ώρα πριν την κούρσα, έμαθε πως η ομοσπονδία είχε ξεχάσει (!!!) να κάνει το ίδιο. Οι παράγοντές της προσπάθησαν να τον δηλώσουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή, κάτι που δεν ήταν δυνατό και ο Χρήστος Κουτούλιας έμεινε με την πίκρα καθώς περίμενε πως και πως να δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι σε κορυφαίους αθλητές.

Το σχόλιο του προπονητή του στο Facebook, τα λέει όλα.

Δείτε εδώ το άλμα που χάρισε στον Κουτούλια το χρυσό μετάλλιο στο άλμα εις μήκος, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected