Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εποχή Λεωνίδα Μπίλη στη Νίκη Βόλου!

f75f45065e491a3adc61e72a384867bb_XLΜέσω facebook ανακοινώθηκε η πρόσληψη του Λεωνίδα Μπίλη στη Νίκη Βόλου, μια εξέλιξη άλλωστε λίγο πολύ αναμενόμενη τις τελευταίες ημέρες.

Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει στους “κυανόλευκους” και όπως προκύπτει από την ανακοίνωση, θα υπάρξει και παρουσίαση – προγραμματικές δηλώσεις τις ερχόμενες μέρες

Αναλυτικά :

“Ανακοινώνεται επίσημα από τον Πρόεδρο Σάκη Τζήμα και την Δ.Ε. σήμερα η έναρξη συνεργασίας για τη θέση του προπονητή της ομάδας μας Νίκης Βόλου με τον κ. Λεωνίδα Μπίλη για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά σαιζόν 2016-2017.

Οι προπονητές που αποφασίστηκε να ηγούνται της ομάδας μας όπως δήλωσε ο Πρόεδρος Σάκης Τζήμας πρέπει να συνδέονται με την ιστορία της ομάδος ή να είναι Βολιώτες. Το μόνο όραμα που μένει να πραγματοποιήσω είναι σε σύντομο χρονικό διάστημα να γίνουμε ΠΑΕ να αποτελείται η ομάδα κυρίως από παίκτες της περιοχής ώστε να ξαναδούμε να κατακτούν τρόπαια τα δικά μας παιδιά όπως έγινε στο ένδοξο παρελθόν”.

Ο Λεωνίδας Μπίλης φιλοδοξεί να συνεχίσει το έργο που πέρυσι άφησε νωρίς, καθώς ήταν ο προπονητής που επιλέχθηκε να σχεδιάσει τη σεζόν, έκανε την προετοιμασία αλλά έμεινε μόνο για τις πέντε πρώτες αγωνιστικές. Αποχώρησε στις 18 Οκτωβρίου με απολογισμό τρεις νίκες-δύο ισοπαλίες, ακολούθησε πέρασμα από την Καλαμάτα και πλέον, είναι γεγονός, η επιστροφή του ξανά στην τεχνική ηγεσία της Νίκης Βόλου, για μια τρίτη θητεία αφού η πρώτη ήταν τη σεζόν 2012-13.

Επίσης, ο κ. Τζήμας σχεδιάζει σύντομα, ίσως την επόμενη εβδομάδα, να διοργανώσει μια εκδήλωση στην οποία το “παρών” θα δώσουν ο προπονητής και ο κορμός των ποδοσφαιριστών του ρόστερ και στην οποία θα κληθούν να βρεθούν όσοι είναι δίπλα στην ομάδα. Θα είναι κάτι σαν παρουσίαση, μια πρώτη εκδήλωση ενόψει της νέας σεζόν”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected