Κατηγορίες
Super League 1

“Ευρωπαϊκή” πρώτη για τον ΠΑΣ Γιάννινα! (photos+vid)

f0d956a0937d516c1f08a61a2f32a3eb_MΣε κλίμα ενθουσιασμού και παρουσία περίπου 700 φιλάθλων πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Γιάννης Πετράκης και το τεχνικό επιτελείο, το οποίο παρέμεινε αυτούσιο από την προηγούμενη χρονιά, είχαν στην διάθεση τους για την «πρώτη» 25 ποδοσφαιριστές από τους οποίους οι πέντε προέρχονται από την Κ 20 της ομάδας της Ηπείρου.

Από την προπόνηση απουσίαζαν ο Θέμης Τζημόπουλος, ο οποίος έχει άδεια μέχρι τις 24 Ιουνίου, ημέρα κατά την οποία ο ΠΑΣ αναχωρεί για το Καρπενήσι, λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική Ν. Ζηλανδίας στο κύπελλο Εθνών Ωκεανίας, ακόμη απουσίαζε ο Άντι Λίλα που βρίσκεται με την Εθνική Αλβανίας στο EURO της Γαλλίας, ενώ απουσίαζε και ο Γιάννης Ιωάννου, ο οποίος πιθανότατα δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον ΠΑΣ.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στους δημοσιογράφους και χαρακτήρισε ιδιαίτερη τιμή για αυτόν το γεγονός ότι είναι ο πρώτος προπονητής που οδηγεί τον ΠΑΣ σε ευρωπαϊκά μονοπάτια. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός σημείωσε ότι έχει γίνει προεργασία και η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών που θα καλύψουν τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από την αποχώρηση των Μανιά, Ηλιάδη, Στρούνα και Ίλιτς, ωστόσο μετέθεσε για τις επόμενες μέρες τις όποιες ανακοινώσεις.

Προπονήθηκε ο Ντόλοβατς, δοκιμάζεται ο Στέβιτς

Παίκτης του ΠΑΣ πρέπει να θεωρείται ο Ένες Ντόλοβατς που είχε δοκιμαστεί στις τελευταίες προπονήσεις της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Ο 17χρονος Σέρβος επιθετικός , το όνομα του οποίου είχε αποκαλύψει αποκλειστικά το PASsports.gr, προπονήθηκε χθες και εντός των ημερών αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα η απόκτηση από τον ΠΑΣ.

Μαζί με τον Ντόλαβατς προπονήθηκε και ο Ντούσαν Στέβιτς ηλικίας 21 ετών, ο οποίος αγωνίζεται στην θέση του δεξιού οπισθοφύλακα. Όπως και τον Ντόλοβατς έτσι και το νεαρό Σέρβο τους συνόδευε και στην χθεσινή προπόνηση ο Μλάντεν Φορτούλα.

Οι 25 ποδοσφαιριστές που προπονήθηκαν είναι οι εξής:

Περιστερίδης, Πασχαλάκης, Κολιοφούκας, Σκόνδρας, Νικολιάς, Καρανίκας, Μπέριος, Μασούρας, Ακόστα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Κούτρης, Μαυροπάνος, Φερφελής, Γαρουφαλιάς, Ντόλοβατς, Στέβιτς και οι νεαροί Μούτσιος, Κόκκας, Ψαρράς Ι., Ζιώγας και Παπαϊωάννου από την Κ 20.

Οι προπονήσεις της ομάδας θα είναι καθημερινά διπλές, πρωί και απόγευμα, στο Πανηπερωτικό μέχρι τις 24 του Ιουνίου, ήμερα που ο ΠΑΣ θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, εκεί όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Από την «πρώτη» του ΠΑΣ Γιάννινα απουσίαζε ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος αναμένεται στα Γιάννενα το Σαββατοκύριακο.

Πριν την έναρξη της προπόνησης πραγματοποιήθηκε στα αποδυτήρια της ομάδας ο καθιερωμένος «εσωτερικός» αγιασμός, ενώ ο επίσημος αγιασμός θα γίνει μετά την επιστροφή του ΠΑΣ από το Καρπενήσι.

περισσότερες φωτογραφίες στο passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected