Κατηγορίες
Μεταγραφές

Ο Μάνος Ζαχαράκης θα συνεχίσει την καριέρα του στο τοπικό των Χανίων!

zaxarakis-bergΠρωταγωνιστικές βλέψεις έχει τη νέα αγωνιστική περίοδο η Παλαιόχωρα, κάτι που φανερώνουν και οι εντυπωσιακές μεταγραφικές της κινήσεις.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, ο ΑΟΠ φρόντισε την Τετάρτη να ενεργοποιήσει ακόμα μία “βόμβα” κάνοντας δικό του τον Μάνο Ζαχαράκη, που σε νεαρή ηλικία κατάφερε σπουδαία πράγματα στην καριέρα του!

zaxarakis holebas

Ο Ζαχαράκης γεννήθηκε στις 10 Αυγούστου 1992 και ξεκίνησε από τις Ακαδημίες των Νέων Χανίων. Στη συνέχεια διέπρεψε με τη φανέλα του Μινωταύρου στο Περιφερειακό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μετακομίσει στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ. Εκεί αγωνίστηκε στις ομάδες υποδομής του Ομίλου και φόρεσε και τη φανέλα της πρώτης ομάδας, μετρώντας 20 συμμετοχές στη Super League και 3 στη Football League. Μάλιστα το 2011 είχε καταρρίψει ένα ιστορικό ρεκόρ που κρατούσε 26 χρόνια ο Γιώργος Βλαστός, αφού έγινε ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, στο ματς με τον Λεβαδειακό.

zaxarakis elpidon

zaxarakis kabel

Οι εμφανίσεις του με τον ΟΦΗ τον έφεραν μέχρι και την Εθνική Ελπίδων, στην οποία χρίστηκε διεθνής. Ακολούθησε η παρουσία του στον Πανιώνιο (11 συμμετοχές) από τον οποίο αποχώρησε τον Φεβρουάριο του 2015 για την ΑΕΛ.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να αγωνιστεί σε ομάδα του τοπικού έπαιξε η παρουσία του Βασίλη Παπαδάκη στην τεχνική ηγεσία.

Η ανακοίνωση της Παλαιόχωρας:

delakis zaxarakis

“Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιοχώρας, ανακοινώνει την έναρξή της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή, Ζαχαράκη Μάνο!

Οι σχέσεις με το προπονητικό τιμ, οι συνθήκες δουλειάς (φυσικός χλοοτάπητας) και το γεγονός πως η ομάδα μας αγωνίζεται κατά βάση Κυριακές, κάτι που τον βολεύει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έπαιξαν μεγάλη σημασία στην απόφασή του!

Η πορεία και η αγωνιστική αξία του 24χρονου αμυντικού, μιλάει από μόνη της, με συμμετοχές σε SUPER LEAGUE με ΟΦΗ, Πανιώνιο και ΛΑΡΙΣΑ στη Football League, με την παρουσία του να αποτελεί τιμή για την ομάδα μας.

Η προσθήκη του Μάνου, είναι καθοριστική σε σχέση με τους μεγάλους φετινούς στόχους του Α.Ο.Παλαιοχώρας!

Του ευχόμαστε ολόψυχα να έχει την υγειά του και τον καλωσορίζουμε στην οικογένειά μας!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected