Κατηγορίες
Basket

Στον τελικό του “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” Texas Losers και Bad Boys!

13419127_1023531551075288_4342651430210904996_nΜία μεγάλη έκπληξη και μια φυσιολογική εξέλιξη περιελάμβαναν οι σημερινοί (15/6) ημιτελικού αγώνες του Τουρνουά “ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ” 2016.

Οι “Texas Losers”, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι, επικράτησαν του φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου “Άτλαντα” και πέρασαν στον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσουν τους “Bad Boys” που κέρδισαν τους “Χωρίς Έλεος” με 16 πόντους διαφορά.

Το παιχνίδι των 19:00 έκρυβε εκπλήξεις και η παρέα του Μπιζέτα φρόντισε να ανταποκριθεί άριστα! Τρομερή άμυνα, με δύναμη και πάθος, έκλεισαν όλα τα ατού των αντιπάλων τους και κράτησαν δυνάμεις για την ολική ανατροπή. Παίκτης του αγώνα ο Μανουράς που σκόραρε, έπαιξε εξαιρετική άμυνα, μοίρασε ασίστ και διέλυσε κέθε αμυντικό σύστημα. “Γίγαντας” ο Παπαδόπουλος που κυριάρχησε στη ρακέτα ενώ άξιοι συμπαραστάτες ήταν οι Ντάφος και Πύρκας. “Ψυχάρα” ο αρχηγός Μπιζέτας, που σημείωσε το τελευταίο καλάθι το οποίο έκρινε τον αγώνα

Οι “Άτλαντες” ήταν το φαβορί στο άλλο παιχνίδι αλλά δεν το έδειξαν στο γήπεδο. Μπλόκαραν επιθετικά, ο Κοτζάμπασης ήταν άστοχος, οι Σιάσιος και Σιστάκος πάλεψαν και προσπάθησαν χωρίς αποτέλεσμα ενώ ο αρχηγός Καραθανάσης έδωσε ήρεμο ρυθμό αλλά η ψυχολογία του παιχνιδιού είχε χαθεί.

Άτλας 47 – Texas Losers 51

ΑΤΛΑΣ: Σιστάκος 8, Παπαγιάννης 4, Σιάσιος 11, Κοτζάμπασης 14, Καραγιαννόπουλος 6, Κλωνάρας 4, Μπογδαμπεΐδης, Αχτσής, Καραθανάσης.

TEXAS LOSERS: Σαββαΐδης 4, Μπιζέτας 12, Παπαδόπουλος 16, Ντάφος 7, Μανουράς 12, Πύρκας, Γκουντάρας, Σπυριδωνίδης.

Τυπική διαδικασία το βραδινό παιχνίδι για τους “Bad Boys”, οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν τις απουσίες των αντιπάλων και κέρδισαν άνετα. “Πολυβόλο” ο Δούλαλας για ένα ακόμα παιχνίδι, “συμπληγάδες” στο ζωγραφιστό οι Κωστογλίδης και Πολυμέρης, οι οποίοι οδήγησαν την ομάδα τους στη νίκη και την πρόκριση για δεύτερη φορά σε τελικό.

Πάλεψε ο αρχηγός Μουρατίδης από την άλλη πλευρά, αλλά χωρίς τον τραυματία Σταμπουλή, δεν ήταν αρκετός για να γυρίσει το παιχνίδι. Ταχύτατος ο Χατζής, σκόραρε ο Χατζηεμμανουήλ, πάλεψε και μοίρασε ασίστ ο Αποστόλου αλλά δεν κατάφεραν να γυρίσουν την πλάστιγγα.

Bad Boys 66 – Χωρίς Έλεος 50

BAD BOYS: Δούλαλας 25, Γώγος 6, Γαβριηλάκης, Μπακαλίδης 5, Στύκας 6, Κωστογλίδης 9, Δομουτζής 9, Πολυμέρης 6.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΟΣ: Χατζηεμμανουήλ 8, Αποστόλου 7, Μουρατίδης 16, Στεργιόπουλος 6, Μαργαριτόπουλος 2, Χατζής 7, Δαλής 4.

φωτ. από sportorama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected