Κατηγορίες
Διάφορα

Το σπουδαίο παιχνίδι της Ιταλίας με τη Σουηδία στο Cafe στο 90′!

cafe sto 90

Ένα ακόμη μεγάλο παιχνίδι έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι θαμώνες του Cafe στο 90 στον Σταυρό Ημαθίας!

Έχουν περάσει δώδεκα χρόνια, αλλά στην Ιταλία δεν ξεχνούν πως Σουηδία και Δανία «έφτιαξαν» ένα ωραιότατο 2-2, ώστε να την αφήσουν εκτός συνέχειας του Euro της Πορτογαλίας. Από εκείνη τη «σκουάντρα ατζούρα», μοναδικός… επιζών είναι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν, ο οποίος αναμένεται να πρωταγωνιστήσει σε μια από τις μεγάλες μονομαχίες του μεσημεριού.

Απέναντί του ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, «Ιταλός» κατά μια έννοια, με δεδομένο ότι έχει περάσει εφτά χρόνια καριέρας στη συγκεκριμένη χώρα. «Ιμπρα, και πάλι εσύ» ο τίτλος της «Gazzetta dello Sport» αφιερωμένος στον ηγέτη των Σουηδών. Ο Αντόνιο Κόντε αναμένεται να κάνει μια αλλαγή σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε με το Βέλγιο, με τον Ματία ντε Σίλιο να αντικαθιστά τον Ματέο Νταρμιάν. Στους «βίκινγκ», ο Ερικ Χάμρεν πιθανότατα δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μίκαελ Λούστιγκ λόγω τραυματισμού (ο Ερικ Γιόχανσον στη θέση του), ενώ ο Τζον Γκουιντέτι θα «καθίσει» στον πάγκο τον Μάρκους Μπεργκ.

ΓΗΠΕΔΟ: Σταντ Μουνισιπάλ, Τουλούζη

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία)

ΙΤΑΛΙΑ: Μπουφόν, Μπαρτσάλι, Μπονούτσι, Κιελίνι, Καντρέβα, Παρόλο, Ντε Ρόσι, Τζακερίνι, Ντε Σίλιο, Έντερ, Πελέ

ΣΟΥΗΔΙΑ: Ίσακσον, Γιόχανσον, Λιντέλοφ, Γκράνκβιστ, Όλσον, Λάρσον, Λεβίτσκι, Κάλστρομ, Φόρσμπεργκ, Γκουιντέτι, Ιμπραϊμοβιτς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected