Κατηγορίες
Αθλήματα

To εξαιρετικό φινάλε του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με θεατρική παράσταση! (photos)

Όσοι λάτρεις του χορού, της μουσικής, της τέχνης και του θεάτρου βρέθηκαν το απόγευμα Σαββάτου στις 11 Ιουνίου στον Χώρο Τεχνών, δεν έχασαν!

Η καλοκαιρινή παράσταση του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με θέμα «ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΟΥΛΙ», βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Μορίς Μέτερλιχ, ήταν πραγματικά εξαιρετική. Μια χοροθεατρική παράσταση οργανωμένη και εκτελεσμένη με τόσο επαγγελματισμό, παρά το γεγονός πως απαρτιζόταν από μικρούς σε ηλικία ηθοποιούς και χορευτές!

Μια παράσταση που συγκίνησε και έδωσε τροφή για σκέψη για το εγγύς μέλλον, ένα ταξίδι δύο μικρών παιδιών προς αναζήτηση της Ευτυχίας με την μορφή ενός μπλε πουλιού. Στην περιπέτειά τους συνοδεύονται και προστατεύονται από τη Νεράιδα του Φωτός, η Φωτιά και το Νερό, τρία θεμελιώδη στοιχεία της φύσης, όπως και ο σκύλος με την γάτα που αντιπροσωπεύουν το ζωικό βασίλειο.

Επισκέπτονται τόπους φανταστικούς αλλά και σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας του ανθρώπινου γένους. Ταξιδεύουν στο μέλλον για να παρακολουθήσουν τι θα απογίνει ο Άνθρωπος αλλά και στο σκοτεινό και σιωπηλό σύμπαν…..στον κόσμο του Πλούτου και της Φτώχειας και καταλήγουν στο Δάσος όπου το φυτικό και ζωικό Βασίλειο στρέφεται εναντίον τους για όσα δεινά τους έχει επιφέρει ο Άνθρωπος……

Ένα θέαμα τρυφερό αλλά και αρκετά αφυπνιστικό, με μεγάλη δόση χιούμορ επενδυμένο με υπέροχη μουσική και συγκλονιστικές χορογραφίες.

Ένα μεγάλο μπράβο στους μικρούς φίλους αλλά και στους ενορχηστρωτές αυτής της παράστασης, την κ. Natalia Knyazeva δασκάλα μπαλέτου και χορογράφο, την κ. Κέλλυ ΚαλογήρουΡάλλη, δασκάλα σύγχρονου χορού και χορογράφο, τον κ. Παναγιώτη Καλαντίδη, δάσκαλο hip-hop, χορευτή και χορογράφο, την κ. Δέσποινα Τζίμπουλα (υπέροχη στον ρόλο της Νεράιδας του Φωτός) βοηθός προπονήτρια και χορογράφο, την κ. Μαρία Παυλίδου (καταπληκτικό solo ως μπλε πουλί) βοηθός προπονήτρια και χορογράφο, την κ. Όλγα Γρηγοριάδου προπονήτρια και χορογράφο και φυσικά τις κυρίες Χαβιαροπούλου Ηρώ και Μωυσιάδου Κατερίνα ιδρύτριες του τμήματος, προπονήτριες και χορογράφοι που ποτέ δεν διστάζουν να ρισκάρουν και να πειραματιστούν με καινούργια πράγματα!

Συγχαρητήρια και στον κ. Παπανώτα Νίκο, πρόεδρο του τμήματος της ρυθμικής γυμναστικής ο οποίος μετά την παράσταση δήλωσε «με τέτοια προπονητική ομάδα, πατάω πάντα σε σίγουρο έδαφος και η επιτυχία ήταν για μένα αναμενόμενη»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected