Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νέος προπονητής στον Απόλλων Λάρισας ο Θεοδοσιάδης!

ASAIDIMOTIKO-098Ο Σάκης Θεοδοσιάδης, πρώην τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας θα βρίσκεται στον πάγκο του Απόλλωνα Λάρισας τη νέα αγωνιστική σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως αναφέρει η Εφημερίδα Ελευθερία, χθες το μεσημέρι είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Απόλλωνα, με τον οποίο συμφώνησε προφορικά και την επόμενη εβδομάδα (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) αναμένεται να γίνει η επίσημη παρουσίαση του νέου τεχνικού των «κυανολεύκων».

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης διαδέχεται στον πάγκο του Απόλλων τον Μιχάλη Ζιώγα. Η διοίκηση του Απόλλωνα δηλώνει αποφασισμένη να ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον πήχη και τη νέα σεζόν και κατά συνέπεια ανάλογες θα είναι και οι μεταγραφικές κινήσεις που θα αφορούν κυρίως Λαρισαίους ποδοσφαιριστές Εθνικών κατηγοριών. Έτσι οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο «στόχαστρο» βρίσκονται ο επιθετικός μέσος Μούτσα Μπλέντι και ο αμυντικός Φώτης Κισκαμπάνης (που αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Καρδίτσας) και ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πρίφτης (που αγωνιζόταν στα Χανιά) με τους οποίους έχουν γίνει οι πρώτες επαφές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected