Κατηγορίες
Super League 1

Στην κλήρωση του Europa League o ΠΑΣ Γιάννινα! Oι πιθανοί αντίπαλοι

d782b03386685df101e086d1814c276f_MΕυρωπαίος και με τη..βούλα είναι από σήμερα ο ΠΑΣ Γιάννινα αφού η UEFA σφράγισε και επίσημα την συμμετοχή του στο Europa League, αποκλείοντας τον Πανιώνιο, ο οποίος πλήρωσε τις ατασθαλίες που είχε στον φάκελο του.

Όπως αναφέρει το passports.gr, ο Πανιώνιος που έκανε υπόμνημα στην UEFA προσπαθούσε να άρει την τριετή επιτήρηση (αυτό σημαίνει ότι του χρόνου ο Πανιώνιος αν τερματίσει μέσα στην πεντάδα μπορεί να βγει στην Ευρώπη) και τα κατάφερε, παρά να εξασφαλίσει την συμμετοχή του στην Ευρώπη, αφού γνώριζαν και οι ίδιοι ότι αυτό ήταν αδύνατο μετά τις δύο αρνητικές εισηγήσεις του Δημητρίου και την έκθεση της Deloitte.

Έτσι ο ΠΑΣ Γιάννινα φοράει το Ευρωπαϊκό κοστούμι και περιμένει την Δευτέρα 20 Ιουνίου (15.30) την κλήρωση στη Νιόν για να μάθει πρώτο αντίπαλο του στο Europa League.

Η ομάδα της Ηπείρου θα παίξει τον πρώτο της αγώνα την Πέμπτη 14 Ιουλίου και τη ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα στις 21 Ιουλίου.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τοποθετηθεί στο γκρουπ των ισχυρών στην κλήρωση της Δευτέρας και γνωρίζει ήδη τους έξι από τους 33 πιθανούς αντιπάλους του. Θα προκύψουν όμως 27 ακόμη, οι οποίοι θα προκριθούν από τον α’  προκριματικό γύρο.

Οι σίγουροι αντίπαλοι του ΠΑΣ στην κλήρωση της Δευτέρας είναι οι: Ιάσι (Ρουμανία), Πιαστ Γκλίβιτσε (Πολωνία), Λέφσκι Σόφια (Βουλγαρία), Τορπέντο Ζόντινο (Λευκορωσία), Χιμπέρνιαν (Σκωτία), Σοντερίσκε (Δανία) και οι πιθανοί είναι οι: KR Ρέικιαβικ (Ισλανδία), Ντίλα (Γεωργία), Αμπερντίν (Σκωτία), Οντ (Νορβηγία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ), Βαντούζ (Λίχτενσταϊν), Καϊράτ (Καζακστάν), Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο), Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία), Σεντ Πάτρικς (Ιρλανδία), Κρακόβια (Πολωνία), Ζαγκλέμπιε Λούμπιν (Πολωνία), Λίνφιλντ (Βόρειος Ιρλανδία), Ντάτσια (Μολδαβία), Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ), Στάμπαεκ (Νορβηγία), Κουκέσι (Αλβανία), Τσουκαρίτσκι (Σερβία), Νόμε Κάλιου (Εσθονία), Λεβάντια Ταλίν (Εσθονία), Ζίμπρου (Μολδαβία), Πιούνικ (Αρμενία), Μπρέινταμπλικ (Ισλανδία), Σιρόκι Μπρίγιεγκ (Βοσνία), Μπέροε (Βουλγαρία), Ντομζάλε (Σλοβενία).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected