Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η λαμπρή τελευτή για τα 50 χρόνια Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων (photos+vid)

alexandriamou_1trikala_50xronia0012Άκρως επιτυχημένη και με την παρουσία πλήθος κόσμου εκδήλωση, έλαβε χώρα το Σάββατο 18/6 στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, το καμάρι του χωριού, γιόρτασε τα 50 χρόνια από την ίδρυση του και οι άνθρωποι της ομάδας (παλιοί και νέοι) είχαν την ευκαιρία να αναπολήσουν αξέχαστες και να θυμηθούν μέσα από το πέρασμα του χρόνου, που μένει πάντα αναλλοίωτος σε τέτοιες περιπτώσεις…

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Ορχήστρα Νέων Δίου με τους Φιλιώ Σέρβου, Νίκο Μπίνο, Νίκο Πατρή και τη σπουδαία ερμηνεύτρια Ξανθίππη Καραθανάση.

Μια γιορτή αφιερωμένη σε αυτούς που πρόσφεραν στην ομάδα του Αθλητικού Ομίλου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨Τρικάλων Ημαθίας”, η οποία ξεκίνησε με λαμπαδηφορία του Συλλόγου Αιμοδοτών Τρικάλων “Αλλλεγγύη” και στη συνέχεια άναψαν τη δάδα από τον βωμό.

Στην εκδήλωση παρέστησαν παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές που πέρασαν από την ιστορική ομάδα, ενώ το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Ημαθίας κ. Αντωνίου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Αλεξάνδρειας κ. Μπρουσκέλης,  ο Αντιδήμαρχος Πλατέος κ. Δριστάς, οι Πρόεδροι Α΄θμιας κ. Κυτούδης, Β΄ θμιας κ. Συρόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κιρκιλιανίδης και Σπυρίδης, οι Πρόεδροι των Τ.Κ. Τρικάλων κα Παπαϊωαννίδου και Τ.Κ. Αράχου κ. Παναγιωτίδης,  ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδης, παράγοντες του ποδοσφαίρου και πλήθος κόσμου.

δείτε φωτορεπορτάζ και βίντεο που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected