Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Το ζευγάρι του τελικού στο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα!

DSCN3583Αναδείχτηκε σήμερα μετά από δύο συγκλονιστικούς ημιτελικούς, το ζευγάρι που θα διεκδικήσει το τρόπαιο της διοργάνωσης αλλά και το μεγάλο δώρο!

Τα Ανταλλακτικά “Φωτιάδης” από τη Βέροια θα τεθούν αντιμέτωποι με τους “Γυαλί Καφενέ”, ένα ζευγάρι που αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον καθώς αμφότεροι έχουν παρουσιάσει εξαιρετικό πρόσωπο από την αρχή της διοργάνωσης.

Συγχαρητήρια βεβαίως αξίζουν και οι σημερινοί τους αντίπαλοι, που πάλεψαν για την πρόκριση και ειδικά οι αθλητές του “Jorry’s Sports Cafe” τα έδωσαν όλα για την πρόκριση, στο πρώτο ημιτελικό της ημέρας κόντρα στους “Γυαλί Καφενέ“. Οι Ανέστης Αργυρίου, Νίκος Σαρηγιαννίδης και Μιχάλης Σπυρίδης ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες στο τάι μπρέικ και θα αγωνιστούν αύριο στον μικρό τελικό (20.00) με αντίπαλο τους “Ιππόκαμπους”.

Η ομάδα των Αναστάση Παρθενόπουλου και Χρήστου Τασιώνα (ο Γιώργος Τσαρτσίου δεν αγωνίστηκε σήμερα) έκαναν υπερπροσπάθεια, ο δεύτερος έβγαλε και πάλι άμυνες που δεν…έβγαιναν, ωστόσο οι Βασίλης Αργυρόπουλος και Κώστας Σοφιανίδης από τα Ανταλλακτικά “Φωτιάδης” πέτυχαν καθοριστικούς πόντους σε καίρια σημεία του αγώνα.

Οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν αύριο στον μεγάλο τελικό (21.00) θα παραλάβουν εκτός του τροπαίου και το ταξίδι προσφορά του ταξιδιωτικού γραφείου “Rallis Travel” στη Νάουσα, που προσφέρει δύο διανυκτερεύσεις (+πρωϊνό) σε ξενοδοχείο είτε στην Κέρκυρα είτε στην Κρήτη, όπως επιλέξουν δηλαδή οι νικητές.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της σημερινής 8ης μέρας του τουρνουά :

Jorry’s Sports Cafe – Γυαλί Καφενέ  2-3 (21-8, 14-21, 17-21, 21-8, 10-12)

Ιππόκαμποι – Ανταλλακτικά Φωτιάδης  1-3 (21-16, 14-21, 13-21, 14-21)

Το πρόγραμμα της Κυριακής 19/6 :

20.00  Ιππόκαμποι – Jorry’s Sports Cafe (μικρός τελικός)

21.00  Γυαλί Καφενέ – Ανταλλακτικά Φωτιάδης (μεγάλος τελικός)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected