Κατηγορίες
Τουρνουά Foot Tennis Βέροια

Το ευχαριστήριο των διοργανωτών του Foot Tennis στη Νάουσα για την εταιρία 10starbet (photos)

Mία ακόμη διοργάνωση που αναλαμβάνει την επικοινωνία της το SportsUp, στηρίζεται από την εταιρία 10StarBet!

Μια εταιρία που διεισδύει πολύ δυναμικά τα τελευταία χρόνια στα αθλητικά δρώμενα και πριν λίγες μέρες, ανακοινώθηκε επίσης η είσοδος της ως μεγάλος χορηγός στον Γυμναστικό Αθλητικό Όμιλο Κοπανού, που θα αγωνίζεται και φέτος στην Α1 Ερασιτεχνικής της ΕΠΣ Ημαθίας.

Οι διοργανωτές, με ανακοίνωση τους, ευχαριστούν θερμά την εταιρία 10Starbet και προσωπικά τον κ. Γιάννη Κεσίδη, για την καθοριστική συμβολή του ώστε και αυτή η διοργάνωση να θεωρηθεί άκρως επιτυχημένη αλλά και να βάλει ένα ακόμη λιθαράκι ώστε το Foot Tennis να αποκτήσει όλο και περισσότερους θαυμαστές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ευχαριστούμε θερμά την εταιρία 10Starbet και προσωπικά τον κ. Γιάννη Κεσίδη, για την πολύτιμη στήριξη και αρωγή στο Τουρνουά Foot Tennis στη Νάουσα, μια διοργάνωση που συνέβαλε κατά την άποψη μας κατά πολύ ώστε το Ποδοτένις να αποκτήσει περισσότερους φαν και να προσελκύσει το ενδιαφέρον όλο και πιο πολλών φιλάθλων.

Ευχόμαστε στον ίδιο και στην εταιρία, επαγγελματική επιτυχία και υγεία σε όλο το προσωπικό, είμαστε παράλληλα σίγουροι πως στο μέλλον θα υπάρξουν ανάλογες εκδηλώσεις, σε μεγαλύτερη μάλιστα εμβέλεια από τον νομό Ημαθίας…”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected