Κατηγορίες
Διάφορα

Σε μία ώρα ποδοσφαιρικό ραντεβού στο Cafe “Draw”!

202934-euro2016-omb-pes2016_1-vert

Δύο ακόμη σπουδαία παιχνίδια θα παρακολουθήσουμε και απόψε στο Cafe “Draw” στον Προμηθέα!

Η πρωτιά του Δ’ ομίλου κρίνεται στις 22.00 στο Κροατία – Ισπανία, σε ένα ματς με φόντο τους έτοιμους για επεισόδια Κροάτες οπαδούς. Τσεχία – Τουρκία το άλλο ματς του ομίλου.

Την πρώτη θέση του Δ’ ομίλου θέλει να καπαρώσει η Ισπανία που πάει για δύο αποτελέσματα στο παιχνίδι με τους Κροάτες. Οι «φούριας ρόχας» έχουν ήδη προκριθεί, αλλά θέλουν μόλις ένα βαθμό για να σφραγίσουν την πρωτιά.

Από την άλλη οι Κροάτες χρειάζονται ένα βαθμό για να αποφύγουν τις περιπέτειες που μπορεί να προκύψουν με τυχόν νίκη της Τσεχίας στο άλλο ματς του ομίλου. Ωστόσο, με συνδυασμό τερμάτων, οι Κροάτες μπορούν να μείνουν ακόμα και τρίτοι, αλλά έχοντας ήδη τέσσερις βαθμούς έχουν πλεονέκτημα να περάσουν με τους καλύτερους τρίτους.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, οι Κροάτες έχουν και τον «εμφύλιο» ανάμεσα στην ομοσπονδία και τους οπαδούς. Ήδη η ομοσπονδία είναι υπότροπη μετά το ματς με τη Τσεχία, αλλά αυτό δεν προβληματίζει τους φανατικούς οπαδούς που θέλουν να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομοσπονδία και είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν επεισόδια.

Στα αγωνιστικά, ο Μόντριτς θα παίξει κανονικά αφού δεν φαίνεται να αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα, ενώ για την Ισπανία ο Ντελ Μπόσκε δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, αλλά δεν αποκλείεται να κάνει ορισμένες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες

Κροατία: Σούμπασιτς, Σρνα, Τσόρλουκα, Βίντα, Στρίνιτς, Μπαντέλι, Μόντριτς, Πέρισιτς, Μπρόζοβιτς, Ράκιτιτς, Μάντζουκιτς

Ισπανία: Κασίγιας, Μπάρτρα, Ράμος, Πικέ, Αθπιλικουέτα, Μπουσκέτς, Κόκε, Τιάγκο, Πέδρο, Αντούριθ, Σίλβα

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, οι Τσέχοι θέλουν τη νίκη κόντρα στους Τούρκους, ώστε να μπορέσουν να προκριθούν μαζί με τους καλύτερους τρίτους. Ωστόσο με νίκη και συνδυασμό γκολ και αποτελεσμάτων μπορεί να ελπίζει και σε απευθείας πρόκριση, αν ηττηθεί φυσικά η Κροατία από την Ισπανία.

Ωστόσο τα πράγματα για τους Τσέχους δυσκολεύουν, αφού θα απουσιάζει ο Τόμας Ροζίσκι που τραυματίστηκε στο προηγούμενο ματς.

Πάντως ελπίδες, τουλάχιστον θεωρητικά έχει και η Τουρκία. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ σε περίπτωση που κερδίσει, θα μπορεί να ελπίζει να περάσει μαζί με τους καλύτερους τρίτους.

Πιθανές ενδεκάδες

Τσεχία: Τσεχ, Καντεράμπεκ, Χούμπνικ, Σίβοκ, Λιμπέρσκι, Πλασίλ, Νταρίντα, Κρεΐτσι, Ντοκάλ, Σελασιέ, Νέτσιντ

Τουρκία: Μπάμπατσαν, Γιονούλ, Μπαλτά, Τοπάλ, Ερκίν, Ινάν, Οζγιακούπ, Σαχίν, Τουράν, Γιλμάζ, Τσαλχάνογλου

Βαθμολογία

Ισπανία 6
Κροατία 4
Τσεχία 1
Τουρκία 0

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected