Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ανακοίνωσε πεντάδα ανανεώσεων ο Απόλλων Παραλιμνίου

paralimnio-22574Ο προγραμματισμός του Απόλλωνα Παραλιμνίου προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί πανέτοιμη ενόψει της νέας πρόκλησης που λέγεται Γ΄ Εθνική πάει με σταθερά βήματα, με τους Δημήτρη Κεραμάρη, Σωτήρη Κωνσταντινίδη και Νίκο Κουζουτζίδη να δουλεύουν καθημερινά.

Σύμφωνα με το serresport, πέρα από τις καθημερινές επαφές με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους, στον Απόλλωνα όπως είχαμε αναφέρει, θέλουν να διατηρήσουν και τουλάχιστον 10-12 ποδοσφαιριστές από αυτούς που ανέδειξαν την ομάδα πρωταθλήτρια της Ε.Π.Σ. Σερρών και οι πρώτοι πέντε που θα φορούν τη φανέλα της και την επόμενη χρονιά έγιναν ήδη γνωστοί.

Αυτοί είναι οι: Κώστας Μερεσιώτης, Λάζαρος Ρούμπος, Μάλαμας Λιάρας, Βασίλης Τάκας και Δημήτρης Τσουλχάς.

O 29χρονος αμυντικός ανήκει στον Απόλλωνα από πέρυσι το καλοκαίρι και σαφώς η εμπειρία του είναι τέτοια που δε θα μπορούσε να απουσιάζει από την προσπάθεια της ομάδας στην Γ΄ Εθνική. Ο Ρούμπος από την άλλη παραμένει ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος παίκτης που μπορεί στα καλά του να αποτελέσει αποκάλυψη, ενώ ο Λιάρας ήταν από τους MVP της χρονιάς και δικαιωματικά παραμένει στο ρόστερ.

Όσον αφορά τους δύο τελευταίους αποτελούν παίκτες… σήμα κατατεθέν του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και τους δίνεται η ευκαιρία να παίξουν στην Γ΄ Εθνική, με τον Τάκα να το έχει επαναλάβει πριν λίγα χρόνια με τον Εθνικό Γαζώρου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected