Κατηγορίες
Διάφορα

Στο Cafe Στο 90′ το κυνήγι της πρόκρισης για Σουηδία και Πορτογαλία!

cafe sto 90Η τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Euro 2016, βρίσκει τις Πορτογαλία και Σουηδία να κυνηγούν ένα από τα τελευταία «εισιτήρια» για τους «16» και το Cafe “Draw” θα βρίσκεται στις επάλξεις για τα δύο σπουδαία αποψινά παιχνίδια!

Οι τέσσερις σημερινές (22/6) αναμετρήσεις για το 5ο και το 6ο γκρουπ θα καθορίσουν πλέον τις 16 ομάδες που θα βρίσκονται στην επόμενη φάση του φετινού Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τα όποια σενάρια για τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες από κάθε όμιλο να κρίνονται από τις δύο … ταλαιπωρημένες.

Τη Σουηδία και την Πορτογαλία.

Οι Σκανδιναβοί αντιμετωπίζουν το Βέλγιο, τη στιγμή που η Ιρλανδία κοντράρεται με την ήδη παρούσα στην επόμενη φάση και σίγουρα πρώτη (λόγω του αποτελέσματος με το Βέλγιο) Ιταλία. Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε πως μετά το φετινό τουρνουά στη Γαλλία δεν θα φορέσει ξανά τη φανέλα με το εθνόσημο της Σουηδίας και ενδέχεται το αποψινό να είναι το τελευταίο του ματς στην εθνική ομάδα της πατρίδας του, κάτι που φυσικά δεν θα το θέλει αυτή τη στιγμή και θα κάνει το παν για να δώσει συνέχεια.

Παράλληλα, όμως, η Ιρλανδία του Μάρτιν Ο’Νιλ έχει τις δικές τις πιθανότητες πρόκρισης και με ένα καλό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Νις, μπορεί αν κάνει την υπέρβαση κόντρα στους Ιταλούς (που ήδη σκέφτονται την αναμέτρηση με την Ισπανία) να περάσει με 4 βαθμούς στην 3η θέση, προκαλώντας έναν οδυνηρό αποκλεισμό στον Ζλάταν!

Στον 6ο όμιλο, κρίνεται ακόμα και η πρωτιά, με τους Ούγγρους μέχρι στιγμής να είναι εκείνοι που καταλαμβάνουν την πρώτη θέση με τους 4 βαθμούς, ωστόσο, οι Ισλανδοί και οι Πορτογάλοι έχουν από 2, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τους υπόλοιπους Ίβηρες να ψάχνουν απεγνωσμένα απόψε το αποτέλεσμα που θα τους οδηγήσει στην επόμενη φάση.

Κόντρα στους πρωτοπόρους του γκρουπ, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος έπειτα από τις δύο ισοπαλίες στα πρώτα ματς δεν έχει να σκεφτεί τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη, ενώ, οι Ισλανδοί, όπως το έκαναν μέχρι στιγμής κι ας κατηγορούνται πως «σκοτώνουν» το ποδόσφαιρο, θα επιχειρήσουν να κάνουν κάτι καλό απέναντι στους Αυστριακούς. Και οι τελευταίοι, πάντως, θα μπορούσαν να ευνοηθούν από συνδυασμό αποτελεσμάτων…

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου:

1.Ιταλία 6

2.Βέλγιο 3

3.Σουηδία 1

4.Ιρλανδία 1

Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:

1.Ουγγαρία 4

2.Ισλανδία 2

3.Πορτογαλία 2

4.Αυστρία 1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected