Κατηγορίες
Διάφορα

“Δωρεάν διαιτησίες για τέσσερα χρόνια!” – Η δήλωση του προέδρου στην ΕΠΣ Χανίων που προκάλεσε αίσθηση!

geniki-syneleysi-22-6Την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων να υπάρχουν δωρεάν διαιτησίες τα επόμενα τέσσερα χρόνια σε όλες τις διοργανώσεις γνωστοποίησε ο Γιώργος Βούρβαχης κατά τη διάρκεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΧ ανακοίνωσε την απόφαση αυτή για τις δωρεάν διαιτησίες, που θα επιφέρει και μια μικρή αύξηση στα παράβολα συμμετοχής στα πρωταθλήματα, έπειτα από σχετική ερώτηση του παράγοντα του Τιτάνα Στράτου Σαριδάκη. Η απόφαση αυτή επισημαίνεται και στο Δελτίο Τύπου της ΕΠΣΧ για την πραγματοποίηση της Γ.Σ. της Τετάρτης (22/06).

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην επίσημη ενημέρωσή της η ΕΠΣΧ:

Το βράδυ της Τετάρτης 22 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση των σωματείων-μελών της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Στην Τακτική Γενική Συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής είχαν 43 σωματεία, εκ των οποίων στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της ΕΠΣΧ παρευρέθηκαν 38. Από την αίθουσα αποχώρησαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης 15 σωματεία.

Ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων κ. Γεώργιος Βούρβαχης αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της σεζόν που ολοκληρώθηκε και στη συνέχεια τα σωματεία υπερψήφισαν τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό.

Έπειτα από σχετική ερώτηση παράγοντα σωματείου για τις δωρεάν διαιτησίες ο κ. Βούρβαχης ανέφερε ότι το Δ.Σ. έχει πάρει απόφαση τα σωματεία να μην επιβαρυνθούν με έξοδα διαιτησίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και ότι σε όλες τις διοργανώσεις της Ε.Π.Σ. Χανίων θα είναι δωρεάν οι διαιτησίες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected