Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Και ο Αργύρης Μουρατίδης στους παραμένοντες του Αλμωπού!

DSCN2364

Μετά τη συμφωνία του Αλμωπού με τον Χρήστο Ζαρογιάννη και ο Αργύρης Μουρατίδης θα παραμείνει κάτοικος Αριδαίας τη νέα σεζόν!

Η προεργασία των πρωταθλητών της ΕΠΣ Πέλλας έχει ήδη ξεκινήσει ενόψει Γ Εθνικής και οι ιθύνοντες στην ομάδα βρίσκονται στην αφετηρία επαφών με τους ποδοσφαιριστές που ο προπονητής Γιώργος Τυριακίδης έχει επιλέξει να παραμείνουν στο ρόστερ και τη νέα σεζόν.

Η αρχή έγινε χθες (22/6) με τη συμφωνία της ομάδας για την παραμονή του Χρήστου Ζαρογιάννη (φωτ μαζί) στη Γ Εθνική και σήμερα έγινε γνωστή η ανανέωση της συνεργασίας με τον επίσης Ημαθιώτη, Αργύρη Μουρατίδη.

Ο σκληροτράχηλος στόπερ, που βοήθησε σημαντικά με την παρουσία του στην εξαιρετική αμυντική εικόνα της ομάδας τη φετινή σεζόν μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη συμφωνία του.

Αναλυτικά :

“Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι του Αλμωπού με εμπιστεύονται για μια ακόμη χρονιά. Στον σύλλογο φέτος ζήσαμε απίστευτες στιγμές, που έφτασαν στον αποκορύφωμα με την άνοδο στη Γ Εθνική, ο μεγάλος άλλωστε στόχος από την αρχή της περσινής σεζόν. Ο Αλμωπός απέδειξε πως δίκαια συγκαταλέγεται στις νέες ανερχόμενες δυνάμεις του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και είμαι πεπεισμένος πως όλοι μας θα δώσουμε το 110% των δυνάμεων μας ώστε να παραμείνει ο σύλλογος σε υψηλό επίπεδο. Είμαι πολύ αισιόδοξος και για την σεζόν που ακολουθεί, κυρίως γιατί επικρατεί οικογενειακό κλίμα. Όσον αφορά εμένα, έχω πολύ όρεξη για δουλειά και απόλυτα έτοιμος να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected