Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Αποχωρήσεις στον Πανθηραϊκό, ανανεώσεις στον Άγιο Ιερόθεο

3e0e8a0dc232676cb4bc129c6fce7d20_XLΑκόμη τρεις παίκτες από το ρόστερ της περσινής σεζόν αποτελούν παρελθόν από την ομάδα του Πανθηραϊκού.

Σύμφωνα με το sportcyclades.gr, ελεύθεροι να επιλέξουν ομάδα της αρεσκείας τους είναι οι Άρης Ντεκίδης και Βαγγέλης Γατσέλος, ενώ ο Νίκος Στρατηγάκης επιστρέφει στην ομάδα από όπου είχε αποκτηθεί ως δανεικός, τον Κρουσώνα.

Ερωτηματικό αποτελεί τη μέλλει γενέσθαι με την ανανέωση του Γιάννη Τσουκαλά, καθώς ακόμα δεν έχει βρεθεί η χρυσή τομή μεταξύ των δύο πλευρών με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Δύο ανανεώσεις στον Άγιο Ιερόθεο

Ο Α.Ο. Άγιος Ιερόθεος ανακοινώνει την από κοινού συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό, Νίκο Τσώνη, και τον ακραίο επιθετικό, Δημήτρη Ζουζουλή.

Οι δυο ποδοσφαιριστές συναντήθηκαν με τη διοίκηση και συμφώνησαν προκειμένου να χαράξουν διαφορετική πορεία πλεύσης την επόμενη σεζόν. Τόσο ο Τσώνης όσο και ο Ζουζουλής αποκτήθηκαν την περίοδο του Ιανουαρίου και συνέβαλαν τα μέγιστα στην επίτευξη του στόχου.

Η οικογένεια του Α.Ο. Άγιου Ιερόθεου ευχαριστεί τους δυο ποδοσφαιριστές για τη συνεργασία και τους εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας τους.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected