Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

H πρώτη συνάντηση στον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (photos)

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (24/6) στο Cafe “Mexx” στο Γιαννακοχώρι, η πρώτη συνάντηση της διοίκησης, προπονητή και παικτών του ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Η συνεύρεση είχε εθιμοτυπικό χαρακτήρα, μια ουσιαστικά πρώτη επαφή ενόψει της νέας σεζόν.

Το παρόν έδωσε σύσσωμο το διοικητικό σχήμα της ομάδας, ενώ ελάχιστοι ήταν οι -δικαιολογημένα- απόντες από πλευράς παικτών, οι οποίοι βρέθηκαν για πρώτη φορά φέτος μαζί αλλά και με τον προπονητή Δημήτρη Χαλκιά, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε τη συνεργασία του με τον σύλλογο.

Στην ομιλία του, ο Νίκος Κεσίδης μίλησε για τους στόχους της φετινής χρονιάς, που είναι πρωταρχικά μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα και αναφερόμενος στο ρόστερ, ζήτησε από τους παίκτες να ενημερώσουν τη διοίκηση μέχρι το τέλος Ιουνίου για το ποιοι επιθυμούν να αποχωρήσουν, ώστε να υπάρξει η ανάλογη προεργασία για την αντικατάσταση τους. Μιλώντας για μεταγραφές, ο αντιπρόεδρος της ομάδας ήταν σαφής, λέγοντας πως σίγουρα θα αποκτηθούν ποδοσφαιριστές, αυτοί όμως θα γίνουν πάντα στα πλαίσια της ενίσχυσης του ρόστερ όπως θα διαμορφωθεί αυτό μετά τις επαφές με τους παίκτες που ανήκουν στην ομάδα.

DSCN3736

Ο Δημήτρης Χαλκιάς αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, που θα λάβει χώρα την 1η Αυγούστου 2016 και οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές, πλην της Κυριακής. Τόνισε με έμφαση πως θα πρέπει οι ποδοσφαιριστές να συμμετέχουν πλήρως στην διαδικασία αυτή και όπως έχει πράξει και την περσινή σεζόν, οι παίκτες που δίνουν το παρόν και δουλεύουν, αυτοί θα αγωνίζονται.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Μπάμπης Ευθυμιάδης, ο οποίος τόνισε πως η διοίκηση θα είναι πάντα δίπλα στους ποδοσφαιριστές για οτιδήποτε χρειαστούν και πως στόχος της διοίκησης είναι η συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας όπως συμβαίνει άλλωστε τα τελευταία χρόνια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected