Κατηγορίες
MiniFootball

Ξεκίνησε η προετοιμασία για την Ελληνική Ομάδα minifootball

13442370_1102729666439980_2548818453157810726_nΗ Ελληνική Ομάδα minifootball συγκεντρώθηκε ενόψει του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Ουγγαρίας και ξεκίνησε την Κυριακή το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι Έλληνες παίκτες συγκεντρώνονται πλέον για την σπουδαία γιορτή των Ευρωπαϊκών εθνών, η οποία θα διεξαχθεί Το EMF EURO 2016 θα διεξαχθεί στο Σεκεσφεχέρβαρ της Ουγγαρίας το διάστημα 21-28 Αυγούστου. Η εμπειρία και το ταλέντο είναι από τα βασικά συστατικά του ρόστερ, τη στιγμή όπου η ομάδα κατέκτησε πρόσφατα και το τετραεθνές τουρνουά στην Γερμανία, το σπουδαιότερο τεστ πριν από την μεγάλη επίσημη διοργάνωση.

To iyouth υποστηρίζει την Ελληνική Ομάδα, την ταξιδεύει στην Ευρώπη από άκρη σε άκρη και να συνδέει το όνομά του μαζί της, ως το πλέον νεανικό και πρωτοπόρο ταξιδιωτικό γραφείο.

Tο ξενοδοχείo Theartemis στο Ρέθυμνο με μοναδικές προσφορές διαμονής στην όμορφη πόλη της Κρήτης στηρίζει δυναμικά της Ελληνική ομάδα και την εκπροσώπηση της στις διεθνείς διοργανώσεις

Παρά την κούραση και τους εντατικούς ρυθμούς προπόνησης, η ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών είναι εξαιρετική και όλοι συμφωνούν ότι φέτος, η Ελλάδα μπορεί να διεκδικήσει την διάκριση, ξεκινώντας από τον όμιλο μαζί με την Κύπρο, την Αγγλία και την περσινή φιναλίστ του θεσμού, Κροατία.

Ο τεχνικός της Ελληνικής Ομάδας minifootball, Απόστολος Γκαϊφύλλιας, τόνισε, κατά την πρώτη συνάντηση της ομάδας:

“Το πρώτο στάδιο προετοιμασίας ξεκίνησε για μας με σκοπό να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για την τελική φάση του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Στις προπονήσεις που διεξάγονται αυτό το διάστημα στου Παπάγου θα συμμετάσχουν 17 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους με τον συνεργάτη μου, Σταμάτη Αργύρη, θα επιλέξουμε τους 12 που θα συγκροτήσουν την αποστολή της ομάδας για την Ουγγαρία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό το στάδιο γιατί φέτος θα διαρκέσει περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά. Την Τετάρτη ολοκληρώνουμε τις προπονήσεις και προχωράμε στις επιλογές, ενώ παράλληλα δουλεύουμε συνεχώς πάνω στην τακτική και το “δέσιμο” της ομάδας μας. Οι απαιτήσεις είναι μεγάλες και θέλουμε να έχουμε μία καλή πορεία στο EMF EURO 2016″.

H UMBRO ντύνει την Ελληνική Ομάδα και συνδέει το όνομά της μαζί της τουλάχιστον μέχρι και το 2016 αποδεικνύοντας με τον πλέον έμπρακτο τρόπο πως κινείται μεθοδικά στο χώρο της.

Το EMF EURO (miniEURO μέχρι προσφάτως) που μεταδίδεται ζωντανά στην Ελλάδα από τα κανάλια novasports διεξάγεται τον ερχόμενο Αύγουστο στην Ουγγαρία, ενώ υπενθυμίζουμε πως η προηγούμενη διοργάνωση φιλοξενήθηκε στην Κροατία.

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected