Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα για deal της ΑΕΚ με τον Κώστα Μανωλά!

manolasΗ ΑΕΚ αναμένεται να προχωρήσει στην ολοκλήρωση της απόκτησης του Κωνσταντίνου Μανωλά (γιού του Στέλιου), που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό.

Η Ένωση έχει πάντα ανοικτές της κεραίες της για νεαρούς Έλληνες ποδοσφαιριστές με προοπτικές. Μόνο που στην προκειμένη περίπτωση ετοιμάζεται να προχωρήσει στην προσθήκη ενός ποδοσφαιριστή που το επώνυμό του έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για την ομάδα. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μανωλά, γιο του Στέλιου.

Σύμφωνα με το SDNA, ο 23χρονος αμυντικός αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθεί η απόκτησή του από την Ένωση. Πρόκειται για ένα παιδί που πέρασε από τις ακαδημίες της ΑΕΚ και ακολούθως αγωνίστηκε σε Θρασύβουλο, Χανιά και Κέρκυρα.

Με την ομάδα του Λεβαδειακού πραγματοποίησε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε 20 συμμετοχές, 16 για το πρωτάθλημα και 4 για το κύπελλο. Έχει ύψος 1,83 μ. και μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στο αριστερό άκρο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected