Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Λύσσανδρος Γεωργαμλής για Προοδευτική!

georgamlis_kallithea_080213Ο Λύσσανδρος Γεωργαμλής σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, θα είναι τελικά ο νέος προπονητής της Προοδευτικής. Σήμερα το βράδυ η οριστική απόφαση.

Διοικητικό Συμβούλιο πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ στα γραφεία της Προοδευτικής, με αφορμή το θέμα προπονητή, αλλά και τα μεταγραφικά.

Οι ιθύνοντες της ομάδας του Κορυδαλλού, μετά το τέλος της συνεργασίας με τον Βασίλη Σπάθα, είχαν έρθει σε συζητήσεις με ουκ ολίγους προπονητές προκειμένου να καταλήξουν στον επικρατέστερο.

Αυτός σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA κατά 99% θα είναι ο Λύσσανδρος Γεωγαμλής, με την απόφαση να επικυρώνεται οριστικά σήμερα το βράδυ.

Ο εν λόγω τεχνικός ο οποίος έχει εργαστεί σε ουκ ολίγες ομάδες της Γ΄Εθνικής (Θρασύβουλο, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό και Φωστήρα), αλλά και στην Β΄Εθνική (Εθνικό, Ηλυσιακό και Καλλιθέα), θα είναι ο νέος προπονητής των «βυσσινί».

Ο Γεωργαμλής είχε αποκτηθεί ως παίκτης από την «Προο» την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου 1999, ωστόσο δεν αγωνίστηκε σ΄αυτή καθώς παρότι είχε υπογράψει συμβόλαιο, εν τούτοις αποτέλεσε παρελθόν από τις τάξεις της, στον πάγκο της οποίας την συγκεκριμένη σεζόν βρισκόταν ο Νίκος Αλέφαντος.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή η περίπτωση του Αντρέα Θεοδωρόπουλου, η οποία ήταν στάσιμη δεν προχώρησε, ενώ όσον αφορά τα μεταγραφικά, πρόθεση των ανθρώπων της ομάδα είναι πρώτα να τελειώσει το θέμα του προπονητή, και στην συνέχεια να πάρουν σειρά οι μεταγραφές.

Συζητήσεις έχουν γίνει μεν με παίκτες, ωστόσο προτεραιότητα αυτή την στιγμή έχει το θέμα προπονητή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected