Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Παραμένει ο Μπάτζιος στον ΑΟΚ, αποχαιρετούν δύο

IMG_1485-604x374Ο Χρήστος Μπάτζιος παραμένει στο ρόστερ του ΑΟΚ, αφού απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός, είχε 30 συμμετοχές(2700 λεπτά συμμετοχής) στο πρωτάθλημα που πέρασε. Τη σεζόν 2014-2015 αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το proininews.gr, χθες το απόγευμα επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον τεχνικό διευθυντή Βλάση Καζάκη και τελείωσε θετικά το θέμα της παραμονής του.

Την ίδια ώρα, σε αναμονή το θέμα παραμονής του Φώτη Δουμάνη, που θα κριθεί τις επόμενες μέρες. Το ίδιο ισχύει και για το Γιώργο Παληγεώργο.

Παρελθόν Γιαλαμής και Κυριακίδης

Σύντομο αποδείχθηκε το πέρασμα του Σάββα Κυριακίδη από τον ΑΟΚ. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε αποκτηθεί το Γενάρη που μας πέρασε από τη Δόξα Δράμας. Αγωνίστηκε κυρίως στη θέση του αριστερού μπακ, σε 13 παιχνίδια (1110 λεπτά).

Παράλληλα  παρελθόν αποτελεί  από το στρατόπεδο του ΑΟΚ μετά από 6 μήνες και ο Δημήτρης Γιαλαμής. Είχε αποκτηθεί το περασμένο Γενάρη από τον Μ. Α Αντιφιλίππων, όπου ήταν ο πρώτος σκόρερ στην Α` κατηγορία.

Στον ΑΟΚ, αγωνίστηκε 9 παιχνίδια (544 λεπτά συμμετοχής) και πέτυχε 1 γκολ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected