Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Δημοσίευμα αναφέρει πως ο Πέτρος Ορφανίδης “κατηφορίζει” για Τούμπα!

2014111900701_161104674Οι μεταγραφικές αγορές του ΠΑΟΚ θα έχουν και… Ελληνική πινελιά με τον Πέτρο Ορφανίδη να βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr προ των πυλών της Τούμπας!   

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός της Ξάνθης ήταν από τους παίκτες που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν και ειδικά στο 2ο μισό της Σούπερ Λίγκας όταν βρήκε χώρο και στην αρχική ενδεκάδα τον Ρασβάν Λουτσέσκου. Μάλιστα κατά σύμπτωση πήρε το… βάπτισμα του πυρός στην 11άδα της ακριτικής ομάδας, στις 20 Γενάρη του 2016, στο παιχνίδι στα «Πηγάδια» κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στον «Δικέφαλο» δεν έμαθαν… ξαφνικά για το ταλέντο του Ορφανίδη. Το αντίθετο συμβαίνει, αφού οι πληροφοριές αναφέρουν ότι το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου τον παρακολουθεί τουλάχιστον τον τελευταίο χρόνο, ενώ άριστη γνώση γι’ αυτόν έχει και ο Βλάνταν Ίβιτς, ως προπονητής της Κ20 του ΠΑΟΚ που ήταν.

Από την στιγμή που ο «Δικέφαλος του Βορρά» αναζητά παίκτη και για την θέση αυτή, ο Σέρβος προπονητής της ομάδας… άναψε «πράσινο» και μάλιστα ο Ορφανίδης είναι από τους λίγους, αν όχι ο μοναδικός παίκτης που απασχολεί τους Θεσσαλονικείς από την εγχώρια αγορά. Μάλιστα οι πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν πως δεν υπάρχει απλά ενδιαφέρον, αλλά σύντομα θα υπάρξει και… happy end με την οριστικοποίηση της μεταγραφής!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected