Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Συνεχίζει στον Κοπανό ο Αλέκος Χαραλαμπίδης

DSCN8129Συνέχεια στις ανανεώσεις για τον ΓΑΣ Κοπανού, με τη διοίκηση να προχωρά στη συμφωνία με τον Αλέξανδρο Χαραλαμπίδη.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός συναντήθηκε σήμερα με τους ανθρώπους του ΓΑΣ και έδωσε τα χέρια για την παραμονή του στον σύλλογο, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά. Πέρσι κατέγραψε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και συνολικά 2046 λεπτά συμμετοχής και αποτέλεσε τον ισχυρό κρίκο της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας, μίας εκ των καλύτερων στο πρωτάθλημα με 38 γκολ παθητικό.

Το SportsUp μίλησε πριν λίγο με τον έμπειρο αμυντικό, ο οποίος αναφέρθηκε στη συμφωνία με τους ανθρώπους του ΓΑΣ αλλά και στη νέα σεζόν.

Αναλυτικά :

“Στον Κοπανό βρίσκομαι δύο χρόνια και μπορώ να πω με βεβαιότητα πως ο σύλλογος λειτουργεί στις σωστές βάσεις όπως πρέπει να λειτουργεί ένας ερασιτεχνικός σύλλογος. Για το λόγο αυτό, δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόταση ανανέωσης από πλευράς διοίκησης. Με τον νέο προπονητή αλλά και τους ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν αλλά και με αυτούς που θα έρθουν, θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να ανεβάσουμε τον ΓΑΣ ένα σκαλοπάτι πιο πάνω και εννοώ βεβαίως μια υψηλότερη θέση σε σχέση με την περσινή σεζόν. Ευχαριστώ θερμά τους ανθρώπους του ΓΑΣ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να τους την ανταποδώσω και φέτος”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected