Super League 1

“Πρώτη” στον Πλατανιά χωρίς Ηλιάδη και…Ανγκούλο! (photos)

IMG_6864Με μεγάλο απόντα τον Ιγκόρ Ανγκούλο που θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν αλλά και τους Σωτηρίου και Ηλιάδη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Μάλεμε η πρώτη προπόνηση για τον Πλατανιά.

Όπως αναφέρει το athlitiko.gr, η είδηση ασφαλώς δεν είναι άλλη από το ότι ο Ισπανός φορ δεν θα συνεχίσει στην ομάδα, αλλά επόμενος σταθμός στην καριέρα του θα είναι σύλλογος του εξωτερικού και δη εκτός Ευρώπης (μάλλον Κίνα). Ως εκ τούτου, ο Πλατανιάς, κάτι που δεν είχε προγραμματίσει αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ψάξιμο για την απόκτηση φορ.

Proti Platanias

Ο Σωτηρίου από την πλευρά του έχει μία υποχρέωση με το στρατό και αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να έχει επιστρέψει, όπως εξάλλου το ίδιο ισχύει και με τον Ηλιάδη που θα είναι άμεσα στα Χανιά.

Από εκεί και πέρα, η πρώτη προπόνηση -αναμενόμενα- είχε αισιοδοξία, καλή διάθεση και τα… 4 από τα 5 νέα πρόσωπα, δηλαδή τους Μανούσο, Καρυπίδη, Ντεβέσα και Πριντέτα.

Devesa Printeta Karipidis Manousos

Τα 4 από τα 5 νέα αποκτήματα. Από αριστερά προς τα δεξιά οι Ντεβέσα, Πριντέτα, Καρυπίδης και Μανούσος.

Παρών επίσης ο επικεφαλής της ΠΑΕ, Μανώλης Μαθιουλάκης που βρέθηκε στον αγιασμό τον οποίο τέλεσε ο εφημέριος της Κοινότητας Πλατανιά, πάτερ Δημήτρης Παρασκάκης, ενώ ακόμα ο κ. Μαθιουλάκης παρακολούθησε ένα μεγάλο μέρος της προπόνησης. Από πλευράς διοίκησης επίσης παραβρέθηκαν ο νέος γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Πλατανιάς, Μανώλης Βαϊδάκης, ο νέος γενικός αρχηγός Κώστας Κοσμαδάκης, ο τεχνικός διευθυντής Γιάννης Βλάχος και οι Λάμπρος Μαλτέζος, Χρήστος Πραματευτάκης και Βαλάντης Μαλανδράκης.

Vaidakis1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected