Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μόνο οι ανακοινώσεις έμειναν για Κομεσίδη, πρώτο βήμα για την παραμονή Κώτσιου

komesidisΟ 28χρονος αμυντικός αναμένεται να αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα του ΟΦΗ καθώς απομένουν πλέον τα τυπικά για την ολοκλήρωση της απόκτησης του.

Σύμφωνα με το gentikoule, ο Δημήτρης Κομεσίδης θα είναι το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα για τον ΟΦΗ, μετά από τους Δημήτρη Μάνο και Μάριο Όγκμποε αφού οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο πρώην αμυντικός της Ξάνθης και της Λάρισας προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Θεσσαλίας κερδίζοντας την άνοδο για την Super League έχοντας 27 συμμετοχές, εκ των οποίων οι 24 ήταν ως βασικός. Πρόκειται για ένα «πολυεργαλείο» στην άμυνα αφού ως ποδοσφαιριστής της Λάρισας αγωνίστηκε σε όλες τις θέσεις της οπισθοφυλακής και ο Νίκος Νιόπλιας είχε ζητήσει την απόκτηση του αφού ο τεχνικός του ΟΦΗ πιστεύει ότι μπορεί να δώσει λύσεις σε παραπάνω από μια θέσεις.

Έγινε το πρώτο βήμα για την παραμονή του Κώτσιου

Ο Ηλίας Κώτσιος συναντήθηκε σήμερα με τον Σταύρο Λαμπράκη με την συζήτηση των δύο πλευρών να κυμαίνεται σε καλό κλίμα.

O Nίκος Νιόπλιας έχει ζητήσει την παραμονή του έμπειρου αμυντικού και όπως είχαμε αναφέρει αρκετές φορές, επιθυμία του ΟΦΗ είναι να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Ο Κώτσιος συζήτησε σήμερα με τον τιμ μάνατζερ του ΟΦΗ με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κουβέντα έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν όλα όσα αφορούν τον σχεδιασμό της επόμενης περιόδου και δεσμεύτηκαν να συζητήσουν ξανά εντός της εβδομάδας. Το ενθαρρυντικό της υπόθεσης είναι ότι αυτό που προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι ότι οι δύο πλευρές δεν βρίσκονται «μακρυά» οπότε η υπόθεση παραμονής του Ηλία Κώτσιου δείχνει να βαδίζει σε καλό δρόμο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected