Super League 1

Ο αποχαιρετισμός του Σαλίνο στους οπαδούς του Ολυμπιακού και η ανακοίνωση Φουστέρ στη Χετάφε!

13537591_1737556136458467_5967174277232478930_nΑντίο στον Ολυμπιακό είπε ο Λεάντρο Σαλίνο, μέσω του προσωπικού λογαριασμού στο facebook.

Εδώ και μέρες είναι γνωστό πως ο Πορτογάλος αμυντικός θα αποχωρήσει από τους Πειραιώτες, έπειτα από τρία χρόνια στο σύλλογο.

Το βράδυ της Δευτέρας (4/7) λοιπόν, ο Σαλίνο είπε το δικό του, ιδιαίτερο «αντίο» προς τους «ερυθρόλευκους».

Διαβάστε την ανάρτησή του:

«Μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν συμβαίνουν αυτά που θέλουμε… Αλλά πρέπει να προχωράμε…

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς του Ολυμπιακού για την αγάπη και τον σεβασμό που έδειξαν σε εμένα και την οικογένεια μου αυτά τα 3 χρόνια που έπαιξα σε αυτό το μεγάλο club… Υπήρξαν πολλά επιτεύγματα κ επιτυχίες, αξέχαστες στιγμές μαζι με υπέροχους οπαδούς… Πολλές ευχαριστίες, πολλές δόξες και κατακτήσεις στον μεγάλο αυτο σύλλογο και τους υποστηρικτές του…

Θα ήθελα ακόμα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου για την συντροφικότητα τους, με τους οποίους δούλεψα καθημερινά αυτά τα 3 χρόνια στις προπονήσεις και τους αγώνες…

Ακόμα τον πρόεδρο Β. Μαρινάκη που μου έδωσε την ευκαιρία και την ευτυχία να εκπροσωπήσω την όμορφη οικογένεια του Ολυμπιακού…LS30».

fuster_fichaje_getafeΠαίκτης της Χετάφε με κάθε επισημότητα πλέον είναι ο Νταβίντ Φουστέρ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος.

Όπως αναφέρει το sdna.gr, το απόγευμα της Δευτέρας (4/7) έγινε γνωστό πως ο Ισπανός μέσος, έπειτα από έξι χρόνια στον Ολυμπιακό, θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του, για λογαριασμό της Χετάφε.

Αργότερα ήρθε κι η επίσημη ανακοίνωση, με την ομάδα να καλωσορίζει τον Φουστέρ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους ενώ υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected