Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Πλησιάζει στα Γιάννενα ο Τόρες!

toresΠολύ κοντά σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος, σύμφωνα με το passports.gr, είναι μια ανάσα από την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Νταβίντ Τόρες που στο παρελθόν αγωνίστηκε με επιτυχία στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων.

Ο Νταβίντ Αρένας Τόρες όπως είναι το πλήρες όνομά του είναι γεννημένος στις 16 Ιουνίου του 1986 και έχει ύψος 1.83. Είναι αριστεροπόδαρος επιθετικός και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα με τη φανέλα της Αλικάντε στην Ισπανία. Έχει αγωνιστεί σε αρκετές ομάδες της Ισπανίας όπως η Θέουτα, η Αλμπαθέτε, Μούρθια και Αλκογιάννο.

Στην Ελλάδα ήρθε τον Αύγουστο του 2013 για λογαριασμό του Πλατανιά και αγωνίστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία στην ομάδα των Χανίων καθώς σε 60 συμμετοχές στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα της Κρήτης σημείωσε 17 γκολ και ήταν η αιχμή του δόρατος για τους Χανιώτες.

Με την ολοκλήρωση του διετούς συμβολαίου του πέρσι τον Ιούλιο ο Τόρες επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ντεπορτίβο Αλαβές παρά το γεγονός ότι αρχικά είχε υπογράψει στην Τίργκου Μούρες της Ρουμανίας, δεν αγωνίστηκε όμως στο ρουμανικό πρωτάθλημα. Στην Αλαβές την περσινή σεζόν δε κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού και έμεινε χωρίς γκολ σε μόλις 6 συμμετοχές.

Για τον 30χρονο Ισπανό επιθετικό ενδιαφέρθηκε ο Αστέρας Τρίπολης στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, χωρίς ωστόσο να προχωρήσει η μετακίνηση του στην ομάδα της Αρκαδίας.

Την περασμένη Πέμπτη 28 Ιουνίου ο Τόρες έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές και δείχνει ιδιαίτερα θετικός στο ενδεχόμενο της δεύτερης θητείας του στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected