Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Στον Λαγκαδά ο Νέστορας Στεφανίδης!

13595550_10207075515268371_682910284_nΤον περυσινό πρώτο σκόρερ του Εθνικού Νέου Αγιονερίου, Νέστορα Στεφανίδη ενέταξε στο δυναμικό της, η διοίκηση της ΑΠΕ Λαγκαδά. Κοντά στην απόκτηση ενός έμπειρου παίκτη οι «κυανόλευκοι» σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA.

Μεταγραφών συνέχεια για την ΑΠΕ Λαγκαδά, η οποία μετά τους Νίκο Σαμουηλίδη και Σάββα Ταταρίδη, προχώρησε στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής.

Ο λόγος για τον Νέστορα Στεφανίδη, ο οποίος την περυσινή σεζόν αγωνιζόταν στον Εθνικό Νέου Αγιονερίου, όπου ήταν αρχηγός αλλά και πρώτος σκόρερ της ομάδας του Κιλκίς.

Ο 32χρονος επιθετικός με θητεία σε Καστοριά, Πανσερραϊκό, Ηρακλή, ΑΕΛ και Κιλκισιακό, απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσε, η διοίκηση της ομάδας του Λαγκαδά.

Ο Στεφανίδης βρισκόταν εδώ και καιρό σε συζητήσεις με την ομάδα του Λαγκαδά, και παρά το γεγονός ότι είχε δεχτεί κρούση από πολλές ομάδες, εν τούτοις έδωσε τα χέρια με τον πρώην συμπαίκτη του στον Αγροτικό Αστέρα και τεχνικός διευθυντής των «κυανόλευκων» Παναγιώτης Μπεκιάρης.

Η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας συνεχίζεται, και σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να ολοκληρωθεί μια ακόμα μεταγραφή, ενός έμπειρου παίκτη αγνώστων λοιπών στοιχείων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected