Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Ανανεώσεις στον Ιάλυσο, αποχώρηση στα Ζωνιανά

thumb_640Η διοίκηση του ΓΑΣ Ιάλυσος ανακοίνωσε σήμερα (8/7) την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Μιχάλη Φυλακούρη και Γιώργο Κοκκίνη.

Ο Μιχάλης είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας στην άμυνα και την περσινή χρονιά προσέφερε τα μέγιστα ώστε οι νησιώτες να πετύχουν τους στόχους τους όπως επίσης και την παρουσία του συλλόγου στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών.

Κάτι ανάλογο συνέβη και με τον Κοκκίνη, ο οποίος μεταγράφηκε στον Ιάλυσο τον περασμένο Αύγουστο και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η ανακοίνωση της ομάδας, έδεσε αμέσως με την υπόλοιπη άμυνα, γεγονός που αποδεικνύεται από το σερί αγώνων που είχε πέρυσι η ομάδα χωρίς να δεχτεί γκολ.

ionikos-ermis-zonianon-7-750x500

Δεν θα συνεχίσει τελικά την καριέρα του στον Ερμή Ζωνιανών ο Ανέστης Κορτσινίδης ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του Grandsport.gr δεν τα βρήκε με την ομάδα των Ζωνιανών.

Με την προσθήκη πάντως του Γιάννη Κοζυράκη η ομάδα των Ζωνιανών δείχνει να καλύπτει το κενό που αφήνει ο Κορτσινίδης με τον έμπειρο αμυντικό όπως όλα δείχνουν να συνεχίζει την καριέρα του σε ομάδα της Αθήνας.

Οι δηλώσεις του στο grandsport :

«Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Ερμή για όλα αυτά που μου πρόσφεραν και τη συνεργασία που είχα μαζί τους. Όλο αυτό το διάστημα έδειξαν ότι ήταν έντιμοι άνθρωποι. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους συνεργάστηκα στο διάστημα που αγωνίστηκα εδώ και εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους της».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected