Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Ένας…Τάταρος στο ρόστερ του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων!

13639960_1051838128203105_1503276848_o

Οι Τάταροι ήταν ένας λαός στα βάθη της Ρωσίας κοντά στα Ουράλια όρη, με χαρακτηριστικό στοιχείο το ύψος και την εντυπωσιακή τους δύναμη, χαρακτηριστικά που διαθέτει και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων!

Η τέταρτη κατά σειρά προσθήκη, μετά τους Ηλία Αθανασιάδη, Γιώργο Ποτουρίδη και Δήμο Συμπεθέρη είναι ο Χρήστος Ταταρίδης, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα από τον σύλλογο μέσω της σελίδας που διαθέτει στο facebook.

Ο 25χρονος σκληροτράχηλος αμυντικός, προέρχεται από τη γειτονική ΕΠΣ Μακεδονίας και συγκεκριμένα την Ομόνοια Σίνδου την οποία και υπηρέτησε για πολλά χρόνια. Ενδιάμεσα, είχε αγωνιστεί και στη Γ Εθνική με τον Καμπανιακό και η μεταγραφή του στην Ημαθία είναι η πρώτη εκτός συνόρων Θεσσαλονίκης για τον υψηλόσωμο στόπερ.

Aναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος, συνεχίζοντας την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Ταταρίδη.

Ο 25χρονος (04/01/1991) υψηλόσωμος αμυντικός προέρχεται από πολυετή προσφορά και παρουσία στην Ομόνοια Σίνδου της γειτονικής ΕΠΣ Μακεδονίας, ενώ τη σεζόν 2012/2013 αγωνίστηκε στη Γ Εθνική με τα χρώματα του Καμπανιακού.

Σημαντικά στοιχεία του το πάθος και ο δυναμισμός του στο παιχνίδι, ενώ το χαρακτηριστικό του ύψος τον βοηθά στο ψηλό παιχνίδι.

Η διοίκηση του ΑΟ Μέγα Αλέξανδρου καλωσορίζει τον Χρήστο στην οικογένεια του και του εύχεται μια χρονιά με υγεία και πολλές διακρίσεις!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected