Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας - Μεταγραφές

Νέα… παράσταση από τον Μέγα Αλέξανδρο με τίτλο : “Συμπεθέρης από τα….Τρίκαλα!”

13621574_10210191646607177_1087306115_oΠαραφράζοντας λίγο τον τίτλο της άκρως επιτυχημένης θεατρικής παράστασης “Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων κατάφερε ένα ακόμη σπουδαίο μεταγραφικό deal και μάλιστα μέσα σε ένα 24ωρο!

Τόσο περίπου βεβαίως χρειάστηκε και ο Δήμος Συμπεθέρης για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς μετά την δήλωση αποχώρησης από τον ΦΑΣ Νάουσα στο SportUp, σήμερα η διοίκηση των “πρασίνων” εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση με την οποία κάνει γνωστή τη συμφωνία με τον έμπειρο μεσοεπιιθετικό.

Αναλυτικά :

“Ο ΑΟ Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ανακοινώνει την απόκτηση του Δήμου Συμπεθέρη.

Ο γεννημένος στις 6 Απριλίου του 1983 μεσοεπιθετικός, που μπορεί κάλλιστα να αγωνιστεί και στα άκρα της άμυνας, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την αγωνιστική του παρουσία στην Ημαθία και όχι μόνο.

Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Βέροια και ακολούθησε μια πορεία σε επαγγελματικές κατηγορίες με τη φανέλα τόσο του Πιερικού όσο και του Αχαρναϊκού. Ακολούθησε η παρουσία του στον Εθνικό Κατερίνης, τον Βατανιακό επίσης ως επαγγελματίας στη Football League, για να επιστρέψει στον νομό μας αγωνιζόμενος κατά σειρά σε ΑΕ Αλεξάνδρειας, Μακροχώρι, Λευκάδια και μέχρι πρότινος στη Νάουσα.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου καλωσορίζει τον Δήμο και του εύχεται να είναι γερός και δυνατός τη νέα σεζόν”

Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής μίλησε πριν λίγο στο SportsUp για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και μάλιστα, θα αγωνιστεί και πάλι ως συμπαίκτης με το νέο απόκτημα του Μέγα Αλέξανδρου, Γιώργο Ποτουρίδη, μετά την κοινή τους θητεία σε Εθνικό Κατερίνης και Βατανιακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :

“Είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως η επιλογή μου να αγωνιστών στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων είναι εξαιρετική. Αυτό που με κέρδισε ήταν η μεγάλη φιλοδοξία της διοίκησης η οποία αποτελείται από νεαρά παιδιά και όλοι μαζί έχουν βάλει ως στόχο την άνοδο και γενικότερα επιζητούν το καλύτερο για τον σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μια σεζόν με υγεία και υπομονή, να είναι σίγουρος ο κόσμος της ομάδας πως θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να τους δώσουμε χαρά και ικανοποίηση”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected